in

Tarzan™ Park szezonnyitó hétvége – 2016. márc. 12-15.

Már nem kell sokat várni, a hétvégén újra megnyitja kapuit az újpesti Tarzan™ Park!

Örökmozgó gyermekeket és családjukat várja Budapest egyedülálló szabadtéri családi játszóparkja, ahol az önfeledt játék élményét az óriás játékeszközök teszik felejthetetlenné.

tarzan-park-2

Szezonnyitó hétvége: 2016. március 12-15. között
Nyitva tartás: 10.00 – 17.00

A Tarzan™ Park  remek lehetőséget biztosít a gyerekek számára, hogy kiszakadjanak a hétköznapok megszokott világából, és különleges játékélményekkel gazdagodjanak.

A Tarzan™ Park márciusi nyitva tartása:
2016. március 19-20. 10.00 – 17.00-ig
2016. március 24-31. 10.00 – 17.00-ig

További információ: www.tarzanpark.hu

Szolgáltatások

tarzan-park-1A Tarzan™ Park teljes területe zárt, az itt található kulturált, higiénikus mosdók összkomfortossá, a játékok ellenőrzött minősége és az animátorok folyamatos jelenléte pedig biztonságossá teszi az itt tartózkodást.

A játékban megéhezett gyermekeknek sem kell messzire menniük, mivel a Tarzan Terasz egész nap széles választékkal meleg és hideg ételekkel várja a falatozni vágyókat. A szülőknek a napernyőkkel fedett teraszon egy jó kávé vagy egy hideg üdítő elfogyasztására is van lehetőségük. Az étterem épülete is gyermekzsivajtól hangos, hiszen születésnapi ünneplések helyszínéül szolgál. Az ünnepelt meghívhatja barátait, az elkerített helyszín a torta elfogyasztására és az ajándékok átadására a Park pedig az önfeledt játékra ad kiváló lehetőséget.

A Tarzan™ Park célja, hogy az ellátogató családok semmiben ne szenvedjenek hiányt és az egész család kellemesen kikapcsolódva, csodás emlékekkel térjen haza, majd jöjjön el (mihamarabb) újra átélni a Park által nyújtott élményeket.

Az itt található játékok legfőképp a 3-14 korosztályt szórakoztatják és fejlesztik a képességeiket, de kisgyermekek részére az ingyenes játékkölcsönzőben kismotort, kisautót és homokozó készlet is biztosítanak, míg az aktív szülők, nagyszülők számára pingpong, tollas, petanque vagy gyep bowling készletek vehetők igénybe.

A füves területek rendelkezésre állnak a piknikezés kedvelőinek is, ahol pokrócokon az egész család vidáman étkezhet, napozhat vagy akár pihenhet egy jót.

Tarzan™ Park a különleges élmények kedvelőinek!
Budapest IV. kerület Tábor utca 26-28.
Telefon: +36 70 383 34 00

A teljes tartalomért Klikk ide…

Trump visszafogta magát, de a muszlimokról ugyanaz a véleménye

Kim Dzsong Un még több nukleáris rakétakísérleteket akar