Home / Baba-Mama / Múzeumok Éjszakája 2016

Múzeumok Éjszakája 2016

Foglalj utazást akár 60% kedvezménnyel! Klikk ide!

2016 június 25-én újra Múzeumok Éjszakája!

muzeumok-ejszakaja-2016
2016. június 25-én, szombaton délutántól rengeteg fővárosi és vidéki múzeum tárja ki kapuit a Múzeumok Éjszakája rendezvényre! De nem csupán a múzeumokról szól a sok színes program, hanem várakról, skanzenekről, állatkertekről, vadasparkokról, fürdőkről, arborétumokról, kulturális központokról és egyéb létesítményekről. Így minden korosztály számára nyújthatnak közös élményt, szórakozást, kikapcsolódást. Az intézmények szakemberei egész éjjel a látogatók rendelkezésére állnak, hogy mindent elmondjanak és megmutassanak, ami érdekes lehet.

A Múzeumok Éjszakája programjaira karszalaggal lehet belépni. A megvásárolt karszalaggal a Múzeumok Éjszakája rendezvény összes többi intézménye is látogatható.
(Jó tudni arról, hogy a karszalag árával azt a múzeumot támogatja, amelyikben megvásárolja!)

2016 év választott tematikáról:

“2016-ban „Hősök, felfedezők, újítók” címmel hirdetjük meg a Múzeumok Éjszakája kiemelt tematikáját. Fontos, hogy tisztában legyünk saját értékeinkkel és büszkék legyünk azokra. Még a legkisebb helytörténeti gyűjteményben is van egy helyi hős, vagy egy újító, esetleg felfedező, akire érdemes emlékezni vagy újra felhívni rá a figyelmet. A művészet is időről időre megújul, változik, számos magyar újító tette le névjegyét a képző- és iparművészet asztalára.

Bár a kiemelt tematika személyeket jelöl, mindeközben az intézmények az általuk felfedezett tárgyakat, elméleteket, hőstetteiket is be tudják mutatni, valamint azt is, hogy a felfedezések, újítások által milyen folyamatok indultak útjukra. Bízunk benne, hogy a 2016-os kiemelt tematika is hozzájárul ahhoz, hogy közös pozitív emlékezetünket gyarapítsuk.”

Folyamatosan frissülő honlapok:

Múzeumok Éjszakája (hivatalos honlap)
Tematikus, térképes kereső a museum.hu-n (Múzeumok Éjszakája 2016)
Facebook oldal

muzeumok-ejszakaja-2016-2.jpg

A teljes tartalomért Klikk ide…

Ezeket érdemes megnézni:

Kókuszolaj 1 Kg - 1090 Ft

Mire jó az Ördögnyelv kapszula? Tudd meg ITT!

Több mint 3000 bio termék online - akár ingyenes kiszállítással

Erre nagyon jó a nyírfacukor - KLIKK!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top