in

KRIO Kismama Egészségnap – 2016. febr. 27.

Krio-kismamaKRIO Kismama Egészségnap
Oxygen Wellness – Budapest I. kerület, Naphegy u. 67.
2016. február 27, szombat

Odafigyelsz a kisbabád fejlődésére? Testi-lelki egyensúlyra vágysz, vagy csak formában tartanád magad? Többet szeretnél tudni az őssejtkutatásról?
Gyere el a KRIO Kismama Egészségnapra február 27-én, szombaton az Oxygen Wellnessbe, és faggasd ki a téma szakértőit!

A kötetlen beszélgetések során Stőhr Gréta életmód-tanácsadót, Rákóczi Gabi fitnessbajnokot, Nagy Anna nemzetközi jógaoktatót, Schmidt Judit dietetikust és a KRIO Intézet szakértőit faggathatod. Minden állomáson pecsétet kapsz a menetleveledbe, és ha mind az öt helyszínt meglátogattad, a rendezvény végén még egy ajándéksorsoláson is részt vehetsz.

Az egészségnapon baba- és mamabarát ételekkel, italokkal kínálunk, ráadásul erre a két órára, amíg a vendégünk vagy, a család többi tagjáról sem kell gondoskodnod: a kispapa férfimagazinokkal múlathatja az időt, a nagytesó pedig a gyermekmegőrzőben vezetheti le felesleges energiáit.

A KRIO Kismama Egészségnapon való részvétel ingyenes, csupán regisztrációhoz kötött. A program során két turnusban, 14.00-tól vagy 16.00-tól várunk benneteket. Gyertek el február 27-én, szombaton az Oxygen Wellnessbe, és töltsünk el közösen egy kellemes délutánt!

Regisztráció: https://krio.hu/egeszsegnap

KRIO_Kismama_esemeny

A teljes tartalomért Klikk ide…

Dögös vadmacskaként pózolt Vajna Timi

Lebukott Betty és Roland