in

Gyermeknapi programok a Vasúttörténeti Parkban

HA GYERMEKNAP, AKKOR VASÚTTÖRTÉNETI PARK!

Május 28-án és 29-én, egész nap fergeteges gyermeknapi rendezvény

Május utolsó hétvégéje megint a gyermekeké, ünnepeljük őket! Hogy hogyan?! Úgy, hogy a nap végén minden gyerkőc úgy érezze, ez a nap csak róla szólt.

Gyermekeknek 14 éves korig a belépés díjtalan!

gyermeknap vasúttörténeti park fejléc

Időpont: 2016. május 28-án 9:00-18:00 és 29-én 09:00 és 17:00 óra között
Helyszín: Vasúttörténeti Park, Budapest, XIV. kerület, Tatai út 95.

 .

Május 28-án, szombaton

egész nap a Közlekedésbiztonság jegyében játszhatnak, kerékpározhatnak a gyerekek, vagyis a Park interaktív programjain túl (hajtányozás, utazás nagymozdonyon, kerti vasúton, fordítókorongozás, modellvasút-vezetés) a következő tervezett programokra számíthatnak a látogatók:
„Élet-Úton” KRESZ Park a KTI üzemeltetésében, „Látni és Látszani” interaktív kiállítás egy vasúti vagonban a GRSP Magyarország jóvoltából, a „Holttér veszélyének bemutatása” egy SHELL tanker kamionnal, „Mini KRESZ Park” KRESZ oktatással, “Gyermekbaleset megelőzési program”, “Laikus elsősegélynyújtási oktató program”, és persze az ügyesek különböző ajándékokat is nyerhetnek.
A nap csúcspontja 11:00 órakor Halász Judit felejthetetlen koncertje lesz. A délután érkezőket 14:00 órakor az Aranyudvar Mesezenekar fellépése szórakoztatja majd.

.

Május 29-én, vasárnap

is csak a gyerekeké a Vasúttörténeti Park, ugyanis minden a játékról és a szórakozásról szól majd, melyet az Alma Zenekar 15:00 órakor kezdődő koncertjével is garantálunk.
Természetesen az interaktív programok is kipróbálhatóak, így a nagymozdonyon utazás, a hajtányozás, a kerti vasút, a lóvasút és a csajka sínautó.
Nincs más hátra, mint ott lenni a Vasúttörténeti Park Gyereknapján és mókázni, kacagni kifulladásig!
Várunk május 28-án 9:00-18:00 és 29-én 09:00 és 17:00 óra között Európa legnagyobb interaktív vasúti élményparkjába, a Vasúttörténeti Parkba!
gyermeknap vasúttörténeti parkgyermeknap vasúttörténeti parkgyermeknap vasúttörténeti park

forrás és forrás

A teljes tartalomért Klikk ide…

Mokka ajánló – 2016.05.26.

Ördög Nóra zokogásban tört ki kislánya miatt