in

Szülinap és csőrözés – Kedvezmények az Állatkertben

allatkertHétvégén a szerelmespárok ketten egy jeggyel léphetnek be az Állatkertbe, ha a bejáratnál megcsókolják egymást. Díjmentes lesz a belépés a 14 éven aluli gyermekeknek is. Vasárnap délelőtt 11 órakor pedig felköszöntik Ashát, az elefántborjút, aki ezen a napon ünnepli harmadik születésnapját.

A Fővárosi Állat- és Növénykert számára február 14-e kétszeresen is jeles nap. Egyrészt ilyenkor van Bálint napja (ugyancsak népszerű nevén Valentin-nap), másrészt ezen a napon ünnepli születésnapját Asha, a 2013-ban született elefántborjú. A városligeti intézmény természetesen mindkét eseményre készül.

allatkert-ashaAsha 3. születésnapja

A kis Asha február 14-én már 3 éves lesz! Gyere el és köszöntsd fel őt a születésnapján! Azért, hogy minél többen eljöhessenek, Asha ajándéka a gyermekvendégeknek: 2016. február 13-án és 14-én díjmentes a belépés 14 éves korig!
Ashát, a harmadik születésnapját ünneplő ifjú elefántot február 14-én délelőtt 11 órakor köszöntik majd fel. A tervek szerint még egy tekintélyes méretű tortát is kap az ünnepelt.

allatkert-valentinValentin nap – PÁROS BELÉPŐ AKCIÓ!

Egy forró csók a téli hidegben nemcsak a lelket melengeti, de ajándék belépést is jelent a Budapesti Állatkertben! Azok a szerelmespárok, akik 2016. február 13-14-én eljönnek hozzánk és megcsókolják egymást a bejáratnál, ketten egy belépőjeggyel jöhetnek be!

(Az ajánlat kizárólag a teljes árú diák, felnőtt és nyugdíjas belépőkre vonatkozik. Két eltérő korú tagból álló pár esetén a magasabb kategóriájú jegyet kell megváltani. A kedvezmény csak az akció napján személyesen, az állatkerti jegypénztárakban megvásárolt belépőjeggyel vehető igénybe. On-line illetve elővételben megvásárolt jegyekre, valamint egyéb belépésre jogosító kuponra, bérletre az akció nem vonatkozik!)

Jegyárak és jegyvásárlás információ itt: http://zoobudapest.com/rolunk/jegyarak
Nyitvatartás információ itt: http://zoobudapest.com/rolunk/nyitvatartas

Budapesti Állatkert
1146 Budapest, Állatkerti körút 6-12

Telefonszámaink:
Központi telefonszám: 06 / 1 / 273-4900
Információs vonal: 06 / 1 / 273-4901

A teljes tartalomért Klikk ide…

Érezhető a klímaváltozás hatása, váratlanul hullhat nagy csapadék

Indult mostanában futóversenyen? Ellophatták az adatait!