in , ,

Szülés utáni súlyos harcok 2.

Sziasztok Kommandósaim!

Boldog Új évet minden kedves olvasómnak!!!

miNagyon köszönöm, hogy ilyen sokan olvastátok az előző cikkemet. Nagyon sokan írtatok rám, hogy hogyan fogytam ilyen hatásosan, és nagyon jóleső szavakat intéztetek hozzám.

Gondoltam ezért tovább írom a tapasztalataim és eredményeim.

Vége az ünnepeknek, gondolom most mindenki félve áll mérlegre…Én is így tettem. Őszinte leszek, kicsit lazítottam az ünnepek alatt (emiatt volt is bűntudatom), na de az ünnep az egyenlő a rengeteg finomsággal, amiből persze én is ettem, de csak módjával. Az edzések is ritkultak egy kicsit…

VISZONT! Immáron 2016 van, frissen és elszántan vágtam neki ennek az évnek! Ami rettentő nagy büszkeséggel tölt el, hogy az én szerelmetes Férjem is csatlakozott hozzám! 🙂 Nagyon ügyes volt az első kardió edzésen, tisztességgel végig nyomta a futópadot fél órán át aztán az elipszisen is letaposott 20 percet. Miután végezett mondtam, hogy akkor 20 perc bringa és mehetünk, na ekkor közölte, hogy köszöni de neki elsőre elég volt :D.  Nagyon boldog voltam mikor sikerült rávennem, hogy Andihoz (Andi segíti a fogyásom és fejlődésem a személyi edzések alatt) is jöjjön velem! Végig mosolygott az edzés alatt és rám pedig nagyon motiválóan hatott a jelenléte. Az tény, hogy aztán három napig én öltöztettem az izomláz miatt, de vasárnap újra nyomja velem az edzést :D.

 

Na most akkor picit rólam:

laura2Mint mondtam, megmértem magam. Nagyon boldog voltam amikor megláttam, hogy 49,5 kg vagyok. Ez volt az álom határ! 64 kg voltam amikor utoljára megmért a védőnő. Jelentem lányok (fiúk) megéri az a kis diéta, de én valójában nem a diétában, hanem a rendszeres mozgásban hiszek! “Kerüld a cukrot és a fehér lisztet” ezt mondja mindenki. Ok, én is kerülöm, de ez magában nagyon kevés… “Fogyókúra”, rendben! Fogyni fogsz, lehet drasztikusan… Eredmény? Lesújtó egy bizonyos kor fölött. Hogy miért? Lógni fog a bőröd, petyhüdt leszel. Tessék mozogni!

Heti 1-2 kardió edzés és legalább 2 súlyzós erősítő edzés szuper jó indulás.

Az én kardió edzésem ebből áll:

L-carnitint érdemes edzés előtt meginni, ez segít a zsírt hatásosabban elégetni! Én ezt használom:

lc

 

L-Carnitin 500 mg Pezsgőtabletta Citrom-Lime 20 tabletta BioTech

30 perc futópad: emelkedőn, tempósan majdnem futásban

20 perc elipszis

20 perc bringa

Illetve, mivel az én kritikus pontom a hasam. Mindig legalább 10 percet hasazok.

Ha nem tudsz leszabadulni terembe, fuss egy kicsit a szabad levegőn és otthon végez olyan gyakorlatokat amelyek megvalósíthatóak . Ebben nagy segítségetekre lehet unokanővérem, Hosszu Dóri, aki online segíthet Neked az otthoni edzésed eredményességében.
laura1Ha pedig időd, energiád engedi akkor feltétlen válassz edzőtermet és edzőt. Számomra Rékasi Andi a lehető legmotiválóbb edző, olyan feneke és karja van amiről azonnal levettem a mintát. Ezt persze neki is mondtam. Erre Ő közölte, hogy OK, de akkor ne nyavajogjál, ha karozni kell 😀 😀 :D. (gyenge pontom a karozás) Imádom a változatos edzéseket, hogy folyton érezteti velem, hogy egyre jobb vagyok. Mindig figyel rám, nehogy megerőltető vagy akár számomra veszélyes gyakorlatot csináljunk.

Minden változtatni vágyónak bátran ajánlom Andit, főleg szülés utáni anyukáknak, nem én vagyok az első akit ilyen szépen átformált.Nagyon tudta mikor és hogyan lehet pl. hasazni szülés után.

Kicsit visszamegyek a táplálkozás témához. Nagyon vágytam egy kenyérsütőre, hogy finom, de leginkább egészséges kenyeret egyen a család. Sajnos amikor kitaláltam, hogy veszek ilyen gépezetet amit kinéztem nem leltem sehol. DE! A világ legjobb férje ezt is bevarázsolta nekem a fa alá! 🙂 Őszinte leszek, borzalmas kenyeret produkáltunk Apósommal elsőre. 2.-3. sütés se volt álmaink kenyere.

laurakenyersutes

Viszont ma már birtokomban az egészséges és finom kenyér sütésének receptje. Ha Te nem is magadnak sütöd a kenyeret (ami amúgy nagyon jó móka) akkor is figyelj arra, hogy egészséges legyen a megvásárolt kenyér.Amit még érdemes lehet kipróbálni az a kókuszzsír. Én már csak ezzel főzök. Nem büdös, nem hizlal és egészséges.

Kókuszzsír 1000ml

kokusszir

 

Igazából a leges legfontosabb az, hogy szánd el magad és, ha lehet tarts is ki. Mindenki szeretne a toppon lenni, csinosnak érezni magát. Nem kell ehhez feltétlen fanatikusan diétázni vagy széthajtani magad a teremben úgy, hogy másnap fel sem tudsz kelni. Tudatosan, mértékkel és hatásosan. Ne félj segítséget kérni profiktól! Ezek az én tanácsaim!

Még elbüszkélkednék az én legnagyobb csodámmal, a kislányommal! Ma holnap 8 hónapos, 7,5 kg, 66 cm és úgy áll a parányi talpacskáin mint egy igazi nagylány! Rettentően nyílik ki a tudata és tökéletesen manipulálja az “altvalóit”, főleg Anya-szolgát :D. De ettől boldog, mosolygós és kiegyensúlyozott baba. Na jó egy kicsit el is van kényeztetve :D…

Ha az előző cikkem is érdekel katt ide: https://divatkommando.hu/szules-utani-sulyos-harcok/

Íme egy kép róla:

lili

Teniszpályákat adtak át a Bókay-kertben

Interjú a tűzből kimenekülő férfivel