Home / cimlap slide / Pocakos napló: Mindig csak a “pocak” 12-18. hét

Pocakos napló: Mindig csak a “pocak” 12-18. hét

Foglalj utazást akár 60% kedvezménnyel! Klikk ide!

Sziasztok Kedveseim!

Már nem ma volt mikor utoljára jelentkeztünk, de ez azért van, mert csodás és nyugodt napjaink vannak :).

Természetesen azért a hétköznapokat tarkítják vicces és izgalmas történetek, ezekről olvashattok most.

Nos, hol is kezdjem…Tudom is! Örömmel jelentjük megérkezett a hiper-szuper spéci integrált genetikai vizsgálatunk eredménye! Minden rendben!  A lehető legjobb tartományba tartozunk, de azért ehhez tartozik egy kis sztori:

15. héten levette az én kedves orvosom a második adag vért is. Mondta, hogy 1 héten belül kapok egy üzenetet amelyben megnézhetem az eredményt. Persze, egyből előjött az aggódós oldalam és megkérdeztem mi van, ha nem jó az eredmény?  Meg egyáltalán, azt honnan fogom tudni, hogy jó-e? Kérdésemre jött is a válasz, hogy az ő engedélye nélkül nem jön üzenet, hív előtte, ha baj van. Épp babakocsi mustrán voltunk, mikor látom üzenetem érkezett a géndiagnosztikai központból. Nagyon megörültem, hogy minden okés, hiszen itt az üzenet! Erre látom az üzenet előtt, hogy volt egy nem fogadott hívásom…! Mondanom sem kell, a szívem a torkomban dobogott és teljesen egyértelműen azt gondoltam, hogy a babával van valami! Azonnal hívtam vissza a számot, és óriási kő esett le a szívemről, mikor egy női hang szólt bele és azonnal beazonosítottam: más ügyben kerestek. 🙂 Szóval egészségesek vagyunk, mint a makk!

Visszakanyarodva a babakocsi mustrára…hát, igen…nem egyszerű feladat megtalálni a tökéletes babakocsit, szinte lehetetlen. 3-4 helyen jártunk, mindenhol azt hittük megvan a tökéletes járgány.Nagyon sok szempont van, mint pl.: szinte mindegyik kocsihoz van hordozó, hiszen ma nagy divat a kismamák körében, hogy 3in1 kocsit választanak. Én is ilyet szeretnék, de  kizárólag akkor, ha az autóban is tökéletes biztonságot nyújt az a hordozó. Na, és akkor itt jön a csavar a történetben: a kocsik 90%-ban lévő hordozók koránt sem olyan biztonságosak az autóban.( Hogy miért nem? Mert egyszerű műanyag gagyi) Az az elképzelés, hogy viszont mekkora király, amikor a babát abban tologatjuk mert nagyon egyszerű a használata és pici, na meg hát “meeennnyirrree dizájnos” az pedig azért nem működik, mert akit 9 hónapig féltettünk a pocakunkban mindentől, azt tesszük ki annak, hogy pillanatok alatt tönkretesszük a kis gerincét! Hiszen fél éves korig és még utána is nagyon könnyen deformálódik a gerince a rossz helyzetben fektetéstől! (Hozzáteszem, tudunk a deréktámaszról, de úgy érzem azzal csak magunkat nyugtatjuk, hogy sokkal jobb a póz, amit felvesz a kicsi. Na, de aztán találtunk egy nagyon jónak tűnő járgányt, Peg Perego márkájú, 2013 évben az Ő hordozójuk produkálta a legjobb töréstesztet és ezt adják a 3in1 kocsikhoz. De még várat magára a megvásárlás.

kocsi

Kismamik érdemes megnézni ezt a töréstesztes videót: https://www.youtube.com/watch?v=3OlNWJHTwr0

Nézd csak: így fekszik a hordozóban a pici.

bb

Voltunk a 17. héten babamoziban, a CsodaBentben, csoda jó volt. Nagyon kedves volt a hölgy, aki az ultrahangot csinálta, arról nem beszélve, hogy nagyon kedvező áron volt az első mozizás! 17. hétig 4.500 forintba kerül és itt tuti biztos, hogy izgalmas lesz, amit nézünk. Főleg, ha a pocaklakó olyan egy csibész, mint a mi Picurink aki bemakacsolta magát! Úgy döntött, nem mutatja meg most sem, mi rejlik a lába között. Anyukám és az izgatott kispapa kísért el. Beültek egy kényelmes kis kanapéra és mint akik foci meccsen a gólt, úgy várták, hogy mutasson valamit a törpi. Ami engem illet, én mindent láttam ami fontos! Megmutatta az ujjacskáit, és azt is láttam, ahogy gyakorolja a lélegzést! Szopizza az ujjacskáját  🙂 és még egy csodás mosoly is kaptunk, ami még inkább félelmetes, mint szép :), kis Alien baba. Szerintem érdemes ellátogatni a csodabentbe, van most is éppen egy kuponos akciójuk, ajánlom figyelmetekbe kismamik. : http://csodabent.hu/

A kupont pedig innen nyomtatni is tudjátok:

10474270_1009548975725224_5904421674648629021_n

 

Még egy élményemről mesélek nektek!

Családom unszolására, és persze azért mert tudom, hogy jót akarnak és én is a legjobbat akarom a picinek és magamnak, úgy döntöttem: kipróbálom a kismama jógát! Nagy izgalmakkal indultam az első foglalkozásra és hát volt is nagy döbbenet mikor mindenféle mantrát vagy mit kellett zengenem a többi kismamával! Mindenki csukott szemmel elmélyülve végezte a gyakorlatot ( mert persze meglestem, ki mint és hogyan csinál, mielőtt bolondot csinálnék magamból 🙂 ). Bár elsőre vicces és fura volt, nagyon jól éreztem magam, azóta járok minden héten egyszer, ajánlom minden kismamának! Én a 16. héten kezdtem. Sok a hasznos információ, amit majd a szülésnél is hasznosíthatunk és hát olyan izmokat is megmozgatunk minden órán amit én még ilyen formában nem mozgattam soha…! Nem részletezném, de erről is belinkelek nektek egy kis információt, én ide járok: http://lelekforma.hu/joga/kismama-joga. Nézzétek meg Ti is!

Ezek voltak a 12-18. hétig a tapasztalataink. Hamarosan érkezünk a 20. hét után! Ha, nem lenne belőlünk ennyi elég olvasd vissza előző bejegyzéseinket is: https://divatkommando.hu/category/pocakos-naplo/

Kellemes Ünnepeket kívánunk: Laura és Törpi

Néhány kép a végére: 

Ki az aki kibírja, hogy ne vegyen még semmit??? Mai szerzemény, amely büszkeséggel tölt el 🙂

babaru

14 hetes pocak:

én

17 hetes pocak:

 

én2

 

 

 

Ezeket érdemes megnézni:

Kókuszolaj 1 Kg - 1090 Ft

Mire jó az Ördögnyelv kapszula? Tudd meg ITT!

Több mint 3000 bio termék online - akár ingyenes kiszállítással

Erre nagyon jó a nyírfacukor - KLIKK!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top