in

Mezőgazdasági Múzeum – Ingyenes családi napok

mezogazdasagi-muzeum-2A Mezőgazdasági Múzeum ingyenes családi napjai 2016. első negyedévében

A mezőgazdaság, háziállatok, erdészet, halászat, vadászat, természeti értékek, növények… rengeteg érdekesség a múzeum állandó kiállításan. Pl a gyűjteményben megtalálható az 1852-ben Magyarországra került első gőzlokomobil, továbbá hazai és külföldi mezőgazdasági eszközök és gépek sokaság. Megörvendeztetve ezzel a mechanikusabb érdeklődésű kisfiúkat, kislányokat.

A gyermekek számára interaktív sarkokat rendeztek be, ahol műtárgymásolatok, a már ismeretlen pásztoreszközök, használati tárgyak, gyermekjátékok kézbevehetők.
A gabonaszemeket mikroszkóp segítségével lehet vizsgálni. Több helyen puzzle-k, feladatlapok is segítik a téma mélyebb, élményszerű megértését.

A kiállítás hasznosítását, mélyebb megismerését a bérelhető MP3-as lejátszók, tárlatvezetések, múzeumpedagógiai foglalkozások és kiállításvezető füzetek segítik elő.

INGYENES CSALÁDI NAPOK A MEZŐGAZDASÁGI MÚZEUMBAN

2016. első negyedévében az alábbi napokon várnak Benneteket ingyenesen:

Tájékoztatjuk a Látogatóinkat, hogy az alábbi időpontokban díjtalan a belépés az EGT területéről érkező 26 év alatti személyeknek, továbbá a 18 év alatti gyermekeket kísérő személyeknek (legfeljebb 2 hozzátartozónak)  a Múzeum saját rendezésű, állandó és időszaki kiállításaira a következő napokon:”

– január 24. (vasárnap)
– február 21. (vasárnap)
– március 6. (vasárnap)

A feltűntetett időpontok tájékoztató jellegűek, a változtatás jogát fenntartják!

Forrás: www.mezogazdasagimuzeum.hu

A teljes tartalomért Klikk ide…

Elmaradt a karácsony Fésűs Nellyéknél…

Természetes megoldások korpásodás ellen házilag