in ,

Mesebeli jeges esküvő

Habár az esküvői szezon inkább a melegebb hónapokra tehető, mégis érdemes elgondolkozni egy télen tartandó menyegzőn is. A hulló hópelyhek, a hófedte gyönyörű táj és a kandallóban pattogó tűz látványa igazán meseszerű hátteret biztosíthat a nagy napra.

Bride-and-Groom-in-the-Snow-Winter-Wedding

 

Amennyiben egy kicsit hagyjuk szárnyalni a fantáziánkat  csodaszép történelmi városok, mint Prága vagy Salzburg adhat méltó helyszínt egy téli esküvőnek, de akár egy alpesi kis faluban is megtartható a lagzi, ha a násznép nyitott az ilyen lehetőségekre. Ha pedig nem a trópusokon szeretnénk eltölteni a mézesheteket, akkor egyben a nászút úti céljai is lehetnek ezek a romantikus városok. Ugyanakkor abban is biztos vagyok, hogy Magyarország számos vidéki településén is találhatunk szép kastélyszállót vagy kandallóval felszerelt vendégfogadót, ahová akár lovas szánon is érkezhet a menyasszony és a vőlegény.

További érv a téli esküvő mellett, hogy szezonon kívül számos étterem vagy szállodakedvezményesen biztosítja a helyszínt és a szolgáltatásokat, így még spórolhatunk is.

Amiről pedig még nem beszéltünk, hogy a téli táj szépsége jóvoltából teljesen egyedi fotókkészülhetnek a családi albumba, ilyen jellegű esküvői képekkel csak kevesen büszkélkedhetnek későbbi unokáik előtt.

A menyasszonyi ruha választása sem jelenthet gondot, csak arra kell figyelnünk, hogy az érkezés és a fotózás alkalmával kellően meleg kiegészítőkkel dobjuk fel az outfitünket.

A ruha anyaga legyen kicsit vastagabb, készülhet például finom bársonyból, de ajánlható egy hosszú ujjú áttetsző csipkéből készült megoldás is, ha egy csodaszép fehér bundát vagy földig érő kapucnis pelerint kapunk fel rá.

Wedding-themes-winter-wonderland-wedding-getting-married-in-wedding

 

A dekorációban is szinte csak a képzeletünk szabhat határt. Csodálatos csillogás az adott a nagy napon, de ebben az évszakban különösen nagy hangsúlyt fektethetünk a finom tiszta színekre, ez a tökéletes alkalom egy hófehér menyegzőre.

Winter-Indian-Weddings

Készítsünk karácsonyi díszeket, egyszerűen: Diódíszek

Karácsonyi ajándék házilag: Bonbon kreativan