in

Készítsünk karácsonyi díszeket, egyszerűen: Diódíszek

diodisz
Karácsonyi díszek házilag – karácsonykor nincs is szebb és hangulatosabb a saját készítésű díszekkel ékesített fenyőfánál.

A csillogó-villogó üveggömbök és kristályfigurák helyett sokkal inkább magunkénak érezhetjük a családi programként otthon készített fenyőre valókat.

Diódíszek

Készítsünk díszeket héjas dióból!

A legegyszerűbben megkreálható variáció, ha a diót arany vagy ezüst színű alumíniumfóliába tekerjük, majd az egyik végén szaloncukor-akasztót szúrunk a fóliába.

Egyedi diódíszt készíthetünk egy hosszabb darab színes alumíniumdrót segítségével. Szükségünk lesz egy fogóra, amivel a huzalt spirál alakban az egész dió köré tekerjük. A két végén a drótot visszahajlítjuk, s az egyik végére arany vagy ezüst színű cérnát erősítünk akasztó gyanánt.

Az egész dió egyik végébe óvatosan üssünk be egy vékony szöget úgy, hogy egy kis része kint maradjon. Erre erősítsünk egy darab cérnát vagy madzagot, s már akaszthatjuk is a fára.Ízlés szerint arany színű festékszóró spray segítségével befújhatjuk.

Lájk, ha szereted a karácsonyt.

The post Készítsünk karácsonyi díszeket, egyszerűen: Diódíszek appeared first on Karácsony 2014, ajándékok, advent, karácsonyi receptek.

Kattints ide a teljes cikkért!

: karacsonyitipp.com

Kézzel készített ajándékok – Hógömb házilag

Mesebeli jeges esküvő