Home / Baba-Mama / Elindult a mamaKÓd.hu: „Anyabőrben lenni jó!”

Elindult a mamaKÓd.hu: „Anyabőrben lenni jó!”

Foglalj utazást akár 60% kedvezménnyel! Klikk ide!

MamaKÓd.hu_logo (1)Anyának lenni a legnagyobb boldogság. De nem születünk anyának. Az anyasághoz fel kell nőni, meg kell küzdeni érte, ki kell érdemelni. Az anyává váláshoz sokszor egy hosszú, rögös és fárasztó úton kell végig mennünk, ami tele van örömmel, kacagással, könnyekkel, küzdéssel és olykor nagyon nehéz döntésekkel. Előfordul, hogy „el kell hagynunk” és aztán meg kell találnunk saját magunkat és gyermekünket. Mindenkit szeretettel látunk a mamaKÓd virtuális világában!

A mamaKÓd.hu baba-mama témájú közösségi, információs és szolgáltató portál oldal. A website online szolgáltatásokat nyújt, elsősorban kismamák és babás mamák számára.
Nálunk: a baba és a mama egy helyen van!

kezek1A mamaKÓd.hu „E-fitt” aloldala egyéni tanácsadást biztosít, mozgásprogramokat kínál, életmód-tanácsokkal szolgál, online mozgásstúdióként működik személyre szabott étrenddel és edzéstervvel, a futás szerelmeseinek egyéni futó edzéstervvel kifejezetten kismamák, szoptatós anyukák és anyukák részére.
„Apró” aloldalán lehetőséget nyújt használt baba-mama termékek adásvételére, ingyenes cseréjére és továbbadására is.
„Magazin” aloldalán szórakoztat és információt szolgáltat elsősorban életmód, egészség-betegség, karrier-munka, továbbtanulás, szabadidő, kreativitás, kikapcsolódás témájú cikkekkel, hírekkel, rovatokkal, programokkal, interaktív, közösségfejlesztő aktivitással.
A „Mese” rovatban együtt csinálunk interaktív mesekönyvet.
„Gyerekfej-gyerekszáj” szolgáltatása: várjuk a jópofa aranyköpéseket, képeket, fotókat gyerkőcről, gyerkőctől, anyukától, apukától, családtól.
„Infótár” szolgáltatása: egy információs adatbázis, ami segít megkönnyíteni a kismamák, anyukák, családok életét.
„Angyal” szolgáltatása pedig segítséget nyújt felajánlásokkal és információs adatbázissal a hátrányos helyzetű gyerekeknek és a rászoruló családoknak.

mamaKÓd_a baba és a mama egy helyen

Első gyermekes kismamaként általában fogalmunk sincs, mi vár ránk. Van, hogy elolvasunk mindent a témával kapcsolatosan, próbálunk felkészülni fejben, jó esetben látjuk a közvetlen környezetünkben, milyen az élet egy kisbabával. De igazából ezt nem lehet megtanulni könyvekből; és általában az élet sem úgy alakul, ahogy előre eltervezzük. Amint a baba el kezd nőni a pocakodban, elindulsz az úton – ami tulajdonképpen életed végéig tart –, ahol folyamatosan fogod érezni, megtapasztalni, megtanulni az anyaság csodáját. Amikor megszületik, és a karodban tartod a kicsid, hirtelen iszonyú felelősség nehezedik rád: mostantól Te felelsz egy emberi életért. Fontos, hogy tudd, nem vagy egyedül. A környezetedben ott vannak a szakemberek (gyermekorvos, védőnő stb.), akik segítenek és a legfontosabbak: a szeretteid. És itt vagyunk mi is: mamaKÓd.hu – mert anyabőrben lenni tényleg nagyszerű dolog!

www.mamakod.hu

Kuli Orsi – főszerkesztő

A teljes tartalomért Klikk ide…

Ezeket érdemes megnézni:

Kókuszolaj 1 Kg - 1090 Ft

Mire jó az Ördögnyelv kapszula? Tudd meg ITT!

Több mint 3000 bio termék online - akár ingyenes kiszállítással

Erre nagyon jó a nyírfacukor - KLIKK!
betegség

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top