free web hit counter
Home / Baba-Mama / BabaMama Expo és KidExpo – 2015. nov. 13-15.

BabaMama Expo és KidExpo – 2015. nov. 13-15.

babamama-kidexpo-2015-foBabaMama Expo és KidExpo – 2015. november 13-14-15. a Budapest Sportarénában!

Szülőnek lenni a legszebb felelősség. Leírhatatlan élmény gondoskodni gyermekünkről, de közben ezer meg ezer kérdés merül fel, helyesen csináljuk-e. A BabaMama Expo és KidExpo azért született meg, hogy segítséget nyújtson a szülőknek a gyermeknevelés minden kérdésében, miközben a gyerekek önfeledten játszanak és szórakoznak. Az esemény november 13-14-15-én a Budapest Sportarénában várja a családokat közel 200 kiállítóval és helyszíni programmal, szakértő tanácsokkal, izgalmas színpadiműsorral és a közelgő karácsony kipróbálható játékújdonságaival.

Részletesen a programokról IDE KATTINTVA!

A várandósokat és kisbabás szülőket számtalan hasznos információ, ingyenes tanácsadás, nélkülözhetetlen baba- és kismama termék várják a helyszínen, kulturált és igényes környezetben. Az óvodás és iskolásgyerekek interaktív foglalkozásokon és edukatív játékokban vehetnek részt, letesztelhetik az idei karácsony slágerjátékait, és találkozhatnak kedvenc TV csatornáik szereplőivel is. Várja őket a BabaMama Expo testvérrendezvénye, a 4-12 éves korosztálynak szóló KidExpo (korábban Gyerekvilág Élményhétvége).

babamama-kidexpo-2015-1A 10. évfordulóját ünneplő BabaMama Expót és KidExpót hatalmas szülinapi bulival köszönti a rendezvény főtámogatója, az OTP Lakástakarék. Élményparkjukban több ezer cupcake várja, hogy a kis kuktákfeldíszítsék őket, mini színpadán pedig egész nap bűvész és bohóc műsor szórakoztatja a gyerekeket. Az élményparkot felkeresők egy mesebeli fotózás részesei is lehetnek, emellett készíthetnek kézművesszülinapi kellékeket és megfesthetik saját malacperselyüket is. A kisbabákat babazsúr, a kismamákat és kispapákat pedig egy különleges tejfakasztó kvíz várja az Élményparkban.

Az Első 1000 nap program standján egy rekordkísérletre készülnek a szervezők: 1000 kép készül a helyszínen a baba első 1000 napjáról a fogantatástól a tipegő korig, ezzel is felhívva a figyelmet az első 1000 nap rendkívüli fontosságára a gyermek egész élete és egészsége szempontjából.

A 200 kiállító között megtalálhatók a legújabb babaápolási termékek, bababútorok, kismamaruhák, itt vannak az őssejtbankok és a természetes kozmetikumok, bio termékgyártók legfontosabb képviselői is. Egyedi tervezésű kismama- és babaruhák és egyéb karácsonyi különlegességek is várják az Expóra ellátogató családokat. A 9000 négyzetméteres rendezvényen idén is lesz kedvezményes helyszíni 4D ultrahang vizsgálat, melyre korlátozott számban előzetesen is lehet helyet foglalni az Expo weboldalán keresztül.

“Nagyon sok köszönő levelet kaptunk az elmúlt években látogatóinktól. Míg a kismamák elsősorban azt emelik ki, hogy a várandósság során rendezvényünk a legjobb tájékozódási pont, ahol szakértő tanácsokat kapnak, és élőben is megnézhetik az addig csak reklámokból ismert baba- és kismama termékeket, az óvodás és iskolás korú gyerekek szülei a kényelmes és biztonságos környezetet, színvonalas programokat, foglalkozásokat és karácsonyi ajándékötleteket szeretik leginkább.” – mondja Fülöp Judit, a rendezvény főszervezője.

babamama-kidexpo-2015-3A kisbabával érkezőket külön pelenkázó és szoptató helyiségek várják és az anyukák kényelmesen megetethetik babájukat a bébiétel kuckóban, a pihenőben pedig tartalmas olvasnivalót is találnak a pihenni vágyó pocakosok.

A gyerekek és szülők mellett a nagyszülők is kiemelt figyelmet kapnak idén az eseményen, akiknek egy hatalmas falon hagyhatnak üzenetet unokáik, megköszönve a szeretetet, tudást és gondoskodást, amit tőlük kapnak.

A korán kelők szombaton és vasárnap már reggel 9 órától belevethetik magukat a helyszíni kalandokba és programokba! Azért is érdemes kihasználni a hosszabb nyitva tartást és korán érkezni, mert a nagyszínpadon szombaton délelőtt 10 órától Alma koncert lesz!

És mindezt még lehet fokozni! Gyerekeknek 12 éves korig ingyenes a belépés, és ráadásként minden gyerek egy szuper Hasbro ajándékot is kap a bejáratnál!

Az előzetesen a honlapon és a kiállításon is regisztráló látogatók értékes ajándékokat nyerhetnek, bababarát családi hétvégét, bababútort és babatermékeket is. Különösen érdemes regisztrálni a kismamáknak, hiszen a KRIO Intézet felajánlásaként már az Expo előtt nyerhetnek három „4D Babamozit”, a helyszínen is regisztráló kismamák közül a legszerencsésebb pedig egy 20 évre szóló, 350.000 forint értékű őssejt-tárolási szerződést!

Részletek és regisztráció:
www.babamamaexpo.hu
www.kidexpo.hu

Belépőjegy
Felnőtt jegy     2200 Ft
Kedvezményes jegy (diák, nyugdíjas)     1500 Ft
Családi jegy (max. 2 felnőtt + 3 gyerek)     5500 Ft
A belépés 12 éves korig ingyenes!

A belépőjegy egyszeri belépésre jogosít, és tartalmazza  az Áfa összegét, valamint tartalmazza a rendezvényen található megőrző, babajátszóház, tanácsadások és minden egyéb helyszíni szolgáltatás költségét.
A helyszínen belépőjegy a Budapest Sportaréna Jegypénztárban vásárolható (külön épület a Stadionok metrómegálló közelében 50 méterre az Aréna főbejáratától). Ezenkívül a belépőjegy tartalmazza a Kismama Magazin 2015/05. lapszámát a készlet erejéig.

Időpont: 2015. november 13-14-15.
Helyszín: Papp László Budapest Sportaréna
Cím: 1143 Budapest, Stefánia út 2.

Nyitva:
Péntek: 10 – 18 óráig
Szombat: 9 – 18 óráig
Vasárnap: 9 – 18 óráig

Megközelítés

2-es metró (Stadionok állomás), 1-es villamos, 75-ös, 77-es és 80-81-es troli, 95-ös, piros 130-as, piros 144-es és a 161E. Közel van a Stadion helyközi autóbusz pályaudvar.
Parkolás

1160 férőhelyes parkolóház, bejárat az Ifjúság útja felől. Parkoló díja: 1000 Ft/nap.

babamama-kidexpo-2015-fobanner

A teljes tartalomért Klikk ide…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top