in ,

KARÁCSONYI TRENDEK 2014

KARÁCSONYI TRENDEK 2014

Idén karácsonykor is számos trendcsalád közül választhatunk, ha az aktuális divatnak megfelelően szeretnénk felfrissíteni a megszokott dekorációnkat.

home-for-christmasOtthon karácsonykor

A leginkább klasszikusnak tekinthető trend. Meleg, érzéki árnyalatú piros színek – kombinálva világos barnával és fényes fehérrel… ezek együtt közvetítik a szűk családi kör otthonos és nyugodt érzését. Vidám textilek, fonalak, gombolyagok, kézzel kötött norvég pulóverek inspirálták a főbb mintákat.

A meleg színek mellett kiegészítőként megjelenik a téli friss kék szín is, ami kiemeli a karácsonyi díszeken a stilizált hópelyheket, rajzolt fenyőágakat, csillagokat.

 

 

 

mistletoeFagyöngy a téli erdőben

Mohazöld, különféle zöld színek, fagyöngy – ezek a kulcsszavak.

Téli erdő állatai, szarvasok, baglyok, fenyő, fagyöngy uralják a díszeket, szalagokat, csomagolópapírokat és kiegészítőket. Fa textúrák natúr felületei jelennek meg természetes kinézetükben. A téli erdő természetes hangulatát emelik ki az üveggolyók, karcsú üveg jégcsapok matt és fényes felületei, az összetört üveg hatású anyagok is …

 

 

 

soft-heritageLágy világ

Halvány és sötét rózsaszínek kiegészítve egy kis halvány szürkével… Kissé megfakult ódon hatás, világos kristályok, gazdagon díszített kiegészítők, díszek, matt üvegek, csipkés, hímzett szalagok, barokk hangulat… Nagyon nőies, érzéki világ, ahol szinte megállt az idő.

 

 

 

 

snow-princessHó hercegnő

Elegáns ünnepi téma, különféle árnyalatú arany, ezüst és ragyogó fehér színek, selymes és matt felületek, törékeny díszek, finom barázdált és pontozott textúrák, minták… Csillogás mindenhol, mint a gyémánt és az ékszerek fénye. Régimódi rézmetszet, hó hatás, üveg dísztárgyak – egy varázslatos, ragyogó világban.

 

 

 

 

secret-passionTitkos szenvedély

Modern karácsony mély érzelmekkel.

Meleg vörös és sötét árnyalatú barna, arany, ezüst, fehér – egy csipetnyi megfoghatatlan miszticizmus. Flitteres, csillogó felületek, dús díszítő motívumok egyszerű alapformákon, gyertyákon, karácsonyfadíszeken és kiegészítőkön.

forrás: filiavirag.hu

Halálos akcióra készül a hírhedt művésznő

Íme Justin Bieber új barátnője!