Home / cimlap slide / Adventi koszorú ötletek – Karácsony 2014

Adventi koszorú ötletek – Karácsony 2014

Foglalj utazást akár 60% kedvezménnyel! Klikk ide!

Adventi koszorú ötletek – Karácsony 2014

Adventi koszorú ötletek - Karácsony 2013

Az adventi koszorúkért nagyon oda vagyok, ami azt illeti kihagyhatatlan momentum számomra a vasárnapi gyertya gyújtás. Kiskoromban hagyomány volt, hogy vasárnap a család együtt gyújtott meg hétről-hétre egyel több gyertyát, beszélgettünk az asztal körül, elmeséltük mi történt velünk azon a héten. Nagyon szép emlékek ezek és segítik, hogy a család szépen zárjon egy hetet, és jól kezdje az újabbat, miközben a fenyő, a gyertya illata megteremti a meghitt ünnepi hangulatot.

 

Neked milyen adventi koszorúk tetszenek? A klasszikus masnis fenyős? Vagy kipróbálnál valami extrát? Olyan jó ötleteket szedtem össze, van köztük vintage adventi koszorú, modern, és legtöbbnek az alapját jövőre is elteheted.

Tudod miért nem csinálok már évek óta fenyős adventi koszorút? Mert mindig mire elérkezne a szenteste, annyira potyog, olyankor általában már nagy a sürgés-forgás, több a tenni való és sosem maradt idő, hogy újra átkössem . A fenyőből inkább más karácsonyi dekorációt készítek, amit akár vízbe is lehet tenni, viszont az ünnepi, karácsonyi illat ugyanúgy átjárja a szobát.

 

adventadventi-koszoru-diyadventi-koszoru-hazilagadventi-koszoru-konyhaadventi-koszoru-kotottadventi-koszoru-uvegedenybenadventi-koszoru-vesszoboladventi-koszoru-vintageadventre-koszorudiy-adventi-koszoruegyszeru-adventi-koszorufenyos-adventi-koszorukotott-adventi-koszorumezeskalacs-adventi-koszorupiros-adventi-koszorupoharas-adventi-koszoru

szalagos-adventi-koszorumodern-adventi-koszorutermeszetes-adventi-koszoruvideki-adventi-koszoruvintage-adventi-koszoruviragos-adventi-koszoru

 forrás: http://erezdmagadjol.hu/
Ezeket érdemes megnézni:

Kókuszolaj 1 Kg - 1090 Ft

Mire jó az Ördögnyelv kapszula? Tudd meg ITT!

Több mint 3000 bio termék online - akár ingyenes kiszállítással

Erre nagyon jó a nyírfacukor - KLIKK!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top