in

Üvegbe rejtett karácsonyi ajándék ötletek

Nagyon menő manapság környezettudatosnak lenni, persze annál is menőbb, ha tényleg szívünkből-lelkünkből fakad ez a folyamat. Karácsonykor sokszor előkerül az újrahasznosítható csomagolás gondolata, mert még belegondolni is rémisztő, hogy mennyi, de mennyi szemetet termelünk csak azzal, hogy csinos papírba bugyoláljuk szeretteink ajándékait. Erre a problémára, íme egy megoldás, készítsünk befőttes üvegbe csomagolható ajándékokat!
Varródoboz üvegből. Kicsit fából vaskarikának hangzik így elsőre, de remek ötlet, és fedőből tűpárnát is készíthetünk! Nézzétek!

Komplett kozmetikai csomagot is rejthetünk egy csinos üvegbe! Aki igazán vérprofi, maga készíti a szereket, de azzal sincs baj, ha úgy alakul, hogy készen vesszük a kence-ficéket!
Izgalmas, citromos bőrradír kockákat is üvegbe zárhatunk. Anyukánk tuti oda és vissza lesz tőle! Persze barátnőinkről se feledkezzünk el :)!
Egy szép formájú üvegbe akár gyertyát is önthetünk. Szép szalaggal és egy táblácskával kiegészítve komplett ajándék.
Ki ne örülne egy szuper forró csokinak? És ha mindezt még viccesen ki is dekoráljuk rénszarvasosra? Szerintem tuti befutó ötlet!
Csoki után egy cseppet erősebb ajándék. Forralt bor szett!
Az italok után pedig jöjjenek a legjobb üvegbe zárt étel ajándék ötletek! Nem is tudom, hogy mit mondjak erről az ajándékról. Azt hiszem magáért beszél. Házi Nutella. Kincs az üvegben!
Ennél egyszerűbb, és édesebb ajándékot nem is tudok elképzelni. Szépen az üvegbe rétegezzük a süti hozzávalóit, a receptet egy csinos címkére kiírjuk, és az üveg nyakára kötjük egy masnival. Béna-biztos, tuti befutó!

Karácsonyi ajándék csomagolási ötleteket itt olvashatsz:

Kattints ide a teljes cikkért!

: http://karacsonyidekoraciok.blogspot.com/2014/10/uvegbe-rejtett-karacsonyi-ajandek.html

Karácsonyi díszek házilag cukorból és fonalmaradékból

Trendi, horgolt karácsonyi díszek