in

Tojáskrémes pirítós gombával, szalonnával

Hozzávalók: 4 közepes méretű tojás 1 csokor újhagyma 2 ek tejföl 1 kk mustár 2 nagy fej gomba 2 szelet szalonna Elkészítése: A tojásokat megfőzzük, apróra összeturmixoljuk a fűszerekkel, a hagymával, a tejföllel és a mustárral. A szalonnát apróra vágjuk, és zsírjára pirítjuk. A zsiradékra rádobjuk a felszeletelt gombát, és aranybarnára pirítjuk. Pirítósra kenjük, és […]

A Tojáskrémes pirítós gombával, szalonnával bejegyzés először a Receptneked.hu – Kipróbált receptek képekkel jelent meg.

Kattints ide a teljes cikkért!

: http://receptneked.hu/gyors/tojaskremes-piritos-gombaval-szalonnaval/

Hideg vörösboros szamócaleves

Soltész Rezsőn nem fog az idő