in

Hideg vörösboros szamócaleves

Hozzávalók: 30 dkg szamóca (földi eper) 5 dl tej 2 tk cukor 5 db szegfűszeg 1 kk vaníliás cukor 1 dl vörösbor 0,5 citrom habtejszím mentalevél Elkészítése: Az epret megmossuk, egyharmadát (a szebb szemeket) félretesszük. A többinél eltávolítjuk a leveleket, és feldaraboljuk. A darabolt eprek felét beletesszük a tejbe, hozzáadjuk a cukrot, a fűszereket, beleöntjük […]

A Hideg vörösboros szamócaleves bejegyzés először a Receptneked.hu – Kipróbált receptek képekkel jelent meg.

Kattints ide a teljes cikkért!

: http://receptneked.hu/levesek/hideg-vorosboros-szamocaleves/

Spárgával sült pisztráng zöldfűszeres habbal

Tojáskrémes pirítós gombával, szalonnával