in

Spárgával sült pisztráng zöldfűszeres habbal

Hozzávalók: 50 dkg pisztráng (2 db) 1 kg spárga 0,5 dl olívaolaj 1 citrom 10 dkg vaj 2 tojássárgája 2 dl tejszín 1 csokor petrezselyemzöld 1 csokor kapor 1 csokor metélőhagyma őrölt bors só Elkészítése: A konyhakész halat oldalanként 4-5 helyen bevágjuk. Kívül-belül bedörzsöljük sóval, belsejébe citromkarikát helyezünk, és kiolajozott tepsi közepébe tesszük. Köré rakjuk […]

A Spárgával sült pisztráng zöldfűszeres habbal bejegyzés először a Receptneked.hu – Kipróbált receptek képekkel jelent meg.

Kattints ide a teljes cikkért!

: http://receptneked.hu/halak/spargaval-sult-pisztrang-zoldfuszeres-habbal/

Új uniós pályázat jelent meg kkv-knak

Hideg vörösboros szamócaleves