Home / Tuti tippek Karácsonyra / Meseszép karácsonyi toboz dekorációk

Meseszép karácsonyi toboz dekorációk

Foglalj utazást akár 60% kedvezménnyel! Klikk ide!

Az őszi erdei sétáink alkalmával remek lehetőség adódik arra, hogy tobozokat gyűjtsünk. Nem kell most azonnal díszeket készíteni belőle, de amikor eljön az idő, akkor majd milyen jó lesz csak elővenni a gyönyörűséges gyűjteményünket. Némi festékre, filcre, és apróbb kiegészítőkre szükség lesz még a tobozokon kívül, de gyertek, nézzétek meg, milyen ötleteket találtunk!

Hópehely díszek, melyek több apró tobozka összeragasztásával és némi fehér spray festékkel készülnek. Ugye figyeltél geometria órán a suliban?

Vigyázat! Cukiság faktor roppant magas! Kisebb tobozokból, fagolyóból és némi filcből villámgyorsan mi is elkészíthetjük ezeket a nagyon édes manókat.

Gyors, egyszerű és nagyon mutatós! Festék spray-vel fújjuk zöldre a tobozokat, ragasszuk mini cserepekbe, és tegyünk csillagot a tetejükre.

Az egyik nagy kedvencünk ez a meseszép tobozos, piros bogyós kopogtató. Azért, hogy a bogyók sokáig szépek maradjanak, mindenképpen kint tárold a díszt, szobahőmérsékleten gyorsan tönkremehetnek a termések.
Ennél egyszerűbb dekorációs ötletet keveset találhatunk. Rendezzük egy hatalmas vázába a tobozokat, tekerjük a tobozok közé az izzósorunkat, pár csinos gally, és készen is vagyunk.

Egyszerűen meseszép ez az egyszerű, fehér festékbe mártott tobozdísz, melyet apró csengővel díszítve a karácsony fára is felrakhatunk.

Még egy kopogtató ajtódísz, de most a szögletes vonalról. Pár ág, amit szintén begyűjthetünk az őszi sétákon, fehérre festve, képkeret formába rendezve, és pár csinos tobozzal dekorálva. Szerintünk tökéletes!

A ragyogás és csillámpor kedvelőinek is hoztam egy gyönyörű dísz ötletet. A toboz megfestése után mártsuk ragasztóba a toboz szélét, majd szórjuk rá a csillámport. Érdemes kültéren dolgoznunk, hogy a csillámport ragadás előtt ne szórjuk szét a lakásban :)!

A dip-dye, azaz merítve-festés sok termék esetében működik remekül. A toboz sem kivétel alóla. Pontos merítési leírást találtok a forrásra kattintva!

Ha tetszett a bejegyzés, olvasd el ezeket is:
Kreatív karácsonyi dekorációk
Karácsonyi papírcsillagok kavalkádja Kattints ide a teljes cikkért!

: http://karacsonyidekoraciok.blogspot.com/2014/10/meseszep-karacsonyi-toboz-dekoraciok.html

Ezeket érdemes megnézni:

Kókuszolaj 1 Kg - 1090 Ft

Mire jó az Ördögnyelv kapszula? Tudd meg ITT!

Több mint 3000 bio termék online - akár ingyenes kiszállítással

Erre nagyon jó a nyírfacukor - KLIKK!
tej

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top