in

Hirdess a KARÁCSONYI DEKORÁCIÓK OLDALON!

3 évvel ezelőtt indult el a karácsonyi inspirációs oldalam, amit igazán szeretnek a kedves olvasóim, hiszen rekord látogatottságot dönt minden évben. Tavaly a facebook oldalon annyi olvasói tartalom és saját alkotás került megosztásra, hogy csak ámultam.
Minden évben október elején gyújtjuk be a rakétákat, és kezdjük el összegyűjteni a karácsonyi dekorációs és kreatív ajándékozási ötleteket. Mára, több mint 2.000.000 oldalletöltéssel büszkélkedhetünk, és kis csapatra bővültünk, hogy még több őszintén szép tippet, inspirációt adhassunk.
A tavalyi szezonban (2013 október1-december 31-ig) összesen 233.832 látogató nézett be a Karácsonyi dekorációk oldalra, azzal a szándékkal, hogy ötleteket merítsen otthona dekorálására, és szerettei megajándékozására. Ez 505.092 oldalletöltést eredményezett.
Idén is mindent el fogunk követni azért, hogy ez a 80.000 főt meghaladó kreatív közösség értékes tanácsokat találjon nálunk, és boldogan, telve inspirációval távozzon a Karácsonyi dekorációk oldalról.
Ha igényes lakberendezési, vagy kreatív és a témába vágó terméket forgalmazol, örömmel megmutatnánk olvasóinknak. Banneres megjelenést választhatsz (jobb oldalsáv 300×250 px), ami a 3 hónapos időszakra lehet bérelni, illetve PR cikket/nyereményjátékos cikket. A banneres megjelenésedhez MOST adunk ajándékba 10 db képes/linkes facebook posztot is, ha 2014. október 20-ig megrendeled tőlünk. Kérj ajánlatot, áraink meglepően alacsonyak, hiszen azt szeretnénk, ha ezek az információk is olvasóink hasznára válnának, és ne csak a kreatív alkotásban, hanem az igényes termékek megtalálásában is segíthetnénk őket!
Kapcsolat: anita@inspirithome.hu

Kattints ide a teljes cikkért!

: http://karacsonyidekoraciok.blogspot.com/2014/10/hirdess-karacsonyi-dekoraciok-oldalon.html

Meseszép karácsonyi toboz dekorációk

Vicces és eredeti karácsonyi zoknik