in

Legjobb karácsonyi SMS-ek top 16

karácsonyi sms

Íme 16 karácsonyi SMS.

 1. Távolság már nincsen, új idők járnak, Huncut kis angyalkák sms-ben szállnak. Szeretetet visznek, sok szép üzenetet, Boldog Karácsonyt így kívánok nektek!
 2. Mikor kigyúlnak a fények, pajkos tündérek mesélnek. Huncut mosollyal egy rád kacsint, kicsi kendőből csillámot hint. Így adja át az üzenetet: Kellemes Ünnepeket!
 3. Boldog Karácsonyt és Boldog Új évet… Csillagszóró ontja fényét, elhozza majd ma a békét.Angyalka száll házad felett, hogy átadjon egy üzenetet: Boldog Karácsonyt és Boldog Új évet!
 4. Kései szán fut, csillog a friss hó, jégrögös úton villog a patkó.Cinke szeméről foszlik az álom. Csenget egy csengő, itt a Karácsony! Boldog Karácsonyt!!!
 5. Kívánom, hogy a Karácsony öröme Veled legyen egész évben, úgy mint a tűlevelek a szőnyegedben. Boldog Karácsonyt!
 6. Csillagszóró szórja fényt,kiván melegséget békét! Angyalka száll házatok fellett, hogy átadjon egy üzenetet: Kellemes békés karácsonyt kivánok nektek
 7. Nincs szebb ünnep, szerte-e világon mint a havas, csillogó Karácsony! Otthonokban terített asztalok, mosolyognak rájuk mennybéli angyalok, én pedig boldog karácsonyt kívánok!
 8. Mikor együtt vannak a családok, eszembe jutnak a barátok. Miközben bejglit zabálok sokat gondolok rátok! Boldog Karácsonyt kívánok!
 9. Erdő szélén ezüst fenyő, havas ággal büszkélkedő. Őz és nyuszi körbejárja, tekintetük megcsodálja. Képzeld el, hogy ott állok, és boldog karácsonyt kívánok!
 10. Itt volt egy angyalka, s azt súgta nekem, Gondolj ma azokra, kik szívedbe férnek! Eszembe jutottál Te és a Családod, és ezúton kívánok boldog karácsonyt!
 11. Az angyalok a mennyből a földre szállnak, térjenek be a hajlékodba s maradjanak nálad! Boldog Karácsonyt!
 12. Itt a Karácsony, hó lepi a tájat. Szeretettel, boldogsággal tölti meg a házat! Áldott Karácsonyi Ünnepeket Kívánunk!
 13. Irigykedve néz most a húsvéti nyúl, mert a ma esti buliban Jézuska az úr! Táncolnak az angyalok, szikráznak a fények, legyen boldog a karácsonyod, s utána az éved!
 14. Hópihe-szárnyon száll az idő, ünnepi díszben áll a fenyő. Készül a bejgli, a sok jó falat, itt a karácsony a kertek alatt!
 15. Ezt a napot vártad egész éven át, érezted az élet néha bánt. Ha eljön az ünnep a könnyeket, felejtsd el! Pár óra, hidd el, a világ ünnepel!
 16. A mai nap szebb, mint más. A mai nap senki nem hibás. A mai nap öntse el szívedet a jóság és szeretet, s ez tartson ki ameddig lehet. Boldog karácsonyt!

The post Legjobb karácsonyi SMS-ek top 16 appeared first on Karácsony 2014, ajándékok, advent, karácsonyi receptek.

Kattints ide a teljes cikkért!

: karacsonyitipp.com

Apró karácsonyi trükkök, amivel spórolhatsz

Karácsonyi aprósütemény: íme három recept