Home / cimlap slide / Lecsapott az Éden Hotel Fekete Angyala

Lecsapott az Éden Hotel Fekete Angyala

Foglalj utazást akár 60% kedvezménnyel! Klikk ide!

Lecsapott az Éden Hotel Fekete Angyala

Barbi és Beus döntöttek a szerepről.

A tegnapi dráma megvitatása után ma egy rapidrandi keretein belül ismerkedhettek meg az újonnan érkezett lányok az Éden Hotelben lakó fiúkkal. A Fekete Angyal érkezését már az előző adásban kihirdették, de a kilétére csak ma derült fény.

edenhotelketlany

Az este folyamán érkezett a levél, amely arra utasította a lányokat, hogy menjenek fel a szobába, és egyezzenek meg abban, hogy kettejük közül ki vállalja a nem túl hálás szerepet. Barbi és Beus elvonultak a többiektől, és mivel előbbi nem szeretett volna hazaküldeni senkit, Beus elvállalta.

A párosok és a szingliszoba két lakója megérkezett a ceremónia helyszínére, ahonnan már csak hat lány tér vissza a hét helyett a Hotelbe. Miután az újdonsült Fekete Angyal lejáratta magát azzal, hogy új legjobb barátnője nevét sem tudja, kis beszélgetés után Adri felfedte, hogy Beus vállalta magára a szerepet.

A Fekete Angyal végül döntött, Mariannt választotta. Bence magát hibáztatta, Snjezi elvesztette azt a lányt, aki a legközelebb állt hozzá. Mariann előző esti viselkedését sajnálta, és azt, hogy nem beszélgetett Beussal, így a lány nem ismerte meg őt. Bence pár nélkül maradt, így neki is párt kell találnia a pénteki párválasztóig, nem csak a két új lakónak.

forrás:mosaiconline.hu

Ezeket érdemes megnézni:

Kókuszolaj 1 Kg - 1090 Ft

Mire jó az Ördögnyelv kapszula? Tudd meg ITT!

Több mint 3000 bio termék online - akár ingyenes kiszállítással

Erre nagyon jó a nyírfacukor - KLIKK!
tej

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top