in , , ,

Hogyan shoppingolhatsz 25% kedvezménnyel a H&M-ben?

A népszerű divatmárka egy apró kedvességgel díjazza most vásárlói hűségét, hisz a hírlevélre való feliratkozásért cserébe most 25%-os kedvezményt kínálnak!

 h&m2

Spórolj divatosan!

Hamarosan itt a Karácsony és egy remek lehetőség  a bevásárlásra, amihez most a H&M 25% kedvezménnyel járul hozzá. Az e-mail címünk, irányítószámunk, nemünk és születési évünk megadásával iratkozhatunk fel hírlevelükre, mely után e-mailben kapunk pár divattippet és a kuponhoz kapcsolódó üzenetet és persze a 25% kedvezményt.

h&m1


,,A kedvezmény egyszer használható fel, nem vonható össze más ajánlattal, vagy kedvezménnyel, nem használható a designer kollekció darabjaira, valamint ajándékkártya vásárlásra. A kedvezményt kizárólag egy vásárló használhatja. Az ajánlat egyszer használható fel, a kupont személyesen átadva, illetve elektronikus formában bemutatva a kasszánál történő vásárláskor. Visszatérítés esetén a vásárlás összegét visszáru kártyára töltjük fel. Az ajánlat az összes magyarországi H&M üzletben érvényes.” Ezen a linken tudsz feliratkozni: katt ide!

Robin Williams 50 milliós vagyont hagyott hátra

LL Junior nehezen mond igent az esküvőre