in

Hazatalálsz sorozat TV2 2. évad 25. rész videa – tartalom, online

Hazatalálsz sorozat TV2 2. évad 25. rész videa – tartalom, online.

A Hazatalálsz 2023-ban induló magyar drámasorozat. A horvát Čista ljubav (Tiszta szerelem) (wd) című sorozat alapján. Főszerepben Törőcsik Franciska, Hajmási Dávid és Jaskó Bálint.

A sorozatot 2023. január 23-án mutatta be a TV2.

A sorozat egy Farkasliget nevű kisvárosban játszódik, Budapesttől párszáz kilométerre.

Itt élnek a főszereplők, az alpolgármester és tanárnő felesége, és két egykori intézetis fiú ugyanabba a nőbe szeret bele, ráadásul egyikük bűnöző, a másik pedig egy bukott rendőr, aki visszatér szülővárosába, hogy új életet kezdjen.

2024.04.19., Péntek 21:20 – 2. évad, 25. rész

A sikeres akció után Edit ünneplést szervez a villában. Szilvi nehezményezi, hogy Zsiga nem talál alkalmat rá, hogy beszéljen Rajával, pedig Raja láthatóan mindenkivel rendezi az ügyeit: nagylelkűen lemond a fodrászat bérleti jogáról, és megpróbál kibékülni Márkóval és Jackkel, de csak Márkóval sikerül. A buliban Böbe büszkén feszít Balázs, a nap hőse mellett, de Balázsnak el kell rohannia, mert Blöki rosszul van. Mesi jól érzi magát a “lakatlan szigeten”, de Kata egyre nehezebben viseli a bujkálást. Krisztián a fogdából kétségbeesetten kéri Gerlóczy segítségét. Virág és Tamás már Rajától is zöld utat kapnak, de egy váratlan esemény ismét elválasztja őket egymástól.

A sorozat ezen epizódja jelenleg nem érhető el a videa oldalán

A sorozat epizódjait itt éred el . Hazatalálsz sorozat TV2

The post Hazatalálsz sorozat TV2 2. évad 25. rész videa – tartalom, online appeared first on Ingyenes nyereményjátékok, lottószámok, vetélkedők egy helyen.

Hazatalálsz sorozat TV2 2. évad 23. rész videa – tartalom, online

Hazatalálsz sorozat TV2 2. évad 26. rész videa – tartalom, online