in

Hazatalálsz sorozat TV2 2. évad 23. rész videa – tartalom, online

Hazatalálsz sorozat TV2 2. évad 23. rész videa – tartalom, online.

A Hazatalálsz 2023-ban induló magyar drámasorozat. A horvát Čista ljubav (Tiszta szerelem) (wd) című sorozat alapján. Főszerepben Törőcsik Franciska, Hajmási Dávid és Jaskó Bálint.

A sorozatot 2023. január 23-án mutatta be a TV2.

A sorozat egy Farkasliget nevű kisvárosban játszódik, Budapesttől párszáz kilométerre.

Itt élnek a főszereplők, az alpolgármester és tanárnő felesége, és két egykori intézetis fiú ugyanabba a nőbe szeret bele, ráadásul egyikük bűnöző, a másik pedig egy bukott rendőr, aki visszatér szülővárosába, hogy új életet kezdjen.

2024.04.17., Szerda 21:20 – 2. évad, 23. rész

A “Nyerő kilences” betör a rendőrségre, és a páncélszekrényből megszerzik a gyilkos fegyvert és a mobiltelefont is, amin bizonyítékok vannak Tamás ártatlanságára. Brigi és Böbe a nap hőseként ünneplik Balázst, és Brigi is más szemmel kezd nézni rá. Zsiga végképp eláztatja magát Szilvinél. Virág megkapja Mesi engedélyét, hogy egy pár lehessen Tamással, de nem tudja közölni vele a jó hírt, mert Tamásnak menekülnie kell a dühös Krisztián elől. Ehhez a legváratlanabb helyről kap segítséget.

A sorozat ezen epizódja jelenleg nem érhető el a videa oldalán

A sorozat epizódjait itt éred el . Hazatalálsz sorozat TV2

The post Hazatalálsz sorozat TV2 2. évad 23. rész videa – tartalom, online appeared first on Ingyenes nyereményjátékok, lottószámok, vetélkedők egy helyen.

Hazatalálsz sorozat TV2 2. évad 22. rész videa – tartalom, online

Hazatalálsz sorozat TV2 2. évad 25. rész videa – tartalom, online