in

Hazatalálsz sorozat TV2 2. évad 24. rész videa – tartalom, online

Hazatalálsz sorozat TV2 2. évad 24. rész videa – tartalom, online.

A Hazatalálsz 2023-ban induló magyar drámasorozat. A horvát Čista ljubav (Tiszta szerelem) (wd) című sorozat alapján. Főszerepben Törőcsik Franciska, Hajmási Dávid és Jaskó Bálint.

A sorozatot 2023. január 23-án mutatta be a TV2.

A sorozat egy Farkasliget nevű kisvárosban játszódik, Budapesttől párszáz kilométerre.

Itt élnek a főszereplők, az alpolgármester és tanárnő felesége, és két egykori intézetis fiú ugyanabba a nőbe szeret bele, ráadásul egyikük bűnöző, a másik pedig egy bukott rendőr, aki visszatér szülővárosába, hogy új életet kezdjen.

2024.04.18., Csütörtök 21:20 – 2. évad, 24. rész

Ernőt szabadlábra helyezik. Ibolyka elbizonytalanodik a jósda jövőjével kapcsolatban. Virág végre Kata engedélyét is megkapja, hogy legyenek egy pár Tamással. Orsi megtalálja a legjobb helyet Trixi számára, ahol elbújhat a világ elől. Az odavezető út még jobban összekovácsolja a két lány barátságát, csakhogy Trixi képtelen elfelejteni, hogy mit tett Orsi testvérével, Ninával. Tamásnak új ötlete támad, hogyan juttathatná börtönbe Balogh kapitányt Dénes meggyilkolásért, de a nyilvánosság bevonása a tervébe beláthatatlan következményekkel jár.

A sorozat ezen epizódja jelenleg nem érhető el a videa oldalán

A sorozat epizódjait itt éred el . Hazatalálsz sorozat TV2

The post Hazatalálsz sorozat TV2 2. évad 24. rész videa – tartalom, online appeared first on Ingyenes nyereményjátékok, lottószámok, vetélkedők egy helyen.

Hazatalálsz sorozat TV2 2. évad 23. rész videa – tartalom, online

Hazatalálsz sorozat TV2 2. évad 26. rész videa – tartalom, online