in

Hal spárgával, brokkolival és póréhagymával

Hozzávalók: 50 dkg tőkehalfilé (fagyasztott) 50 dkg fehér spárga 50 dkg brokkoli 1 póréhagyma 1 ek olívaolaj 0,5 citromból nyert citromlé 1 tk curry por 1 alma 1 kk hal fűszerkeverék 3 dl főzőtejszín só ízlés szerint frissen őrölt bors ízlés szerint Elkészítése: A halat kiolvasztom, és felkockázom. A brokkolit rózsáira szedem, a spárga rostos […]

A Hal spárgával, brokkolival és póréhagymával bejegyzés először a Receptneked.hu – Kipróbált receptek képekkel jelent meg.

Kattints ide a teljes cikkért!

: http://receptneked.hu/halak/hal-spargaval-brokkolival-es-porehagymaval/

Túrós pogácsa

Tésztás csípős-savanyú csirkemájsaláta