in

Tésztás csípős-savanyú csirkemájsaláta

Hozzávalók: 0,5 kg csirkemáj 2 ek olívaolaj só frissen őrölt bors néhány babérlevél kis csokor majoránna kevés csilipehely almaecet, vagy 10 %-os ételecet 250 g száraztészta Elkészítése: A tésztát sós, enyhén ecetes vízben megfőzzük. Külön edényben szintén ecetes vízben a darabokra bontott, szükség esetén szétvágott, hártyátlanított csirkemájat is megfőzzük néhány babérlevéllel, kis csokor összekötözött majoránnával. […]

A Tésztás csípős-savanyú csirkemájsaláta bejegyzés először a Receptneked.hu – Kipróbált receptek képekkel jelent meg.

Kattints ide a teljes cikkért!

: http://receptneked.hu/salatak/tesztas-csipos-savanyu-csirkemajsalata/

Hal spárgával, brokkolival és póréhagymával

Túróval töltött cukkini