in

Erdélyi káposztasaláta/muzsdéjos káposzta

Hozzávalók: Muzsdéjhoz: zúzott fokhagyma olaj kevés szódavíz kevés őrölt pirospaprika Továbbá: 0,5 fej káposzta 1 nagyobb sárgarépa 1 nagyobb lila-, vagy vöröshagyma kevés só csombor (borsikafű) kevés olaj (olíva) Elkészítése: A muzsdéjt előző nap bekeverjük. A tetszőleges mennyiségű fokhagymát fokhagymanyomóval szétnyomjuk, vagy késsel nagyon apróra vágjuk, enyhén megsózzuk, étolajjal jól elvegyítjük. Kevés szódavízzel, vagy ásványvízzel […]

A Erdélyi káposztasaláta/muzsdéjos káposzta bejegyzés először a Receptneked.hu – Kipróbált receptek képekkel jelent meg.

A teljes tartalomért Klikk ide…

Korianderes lencseleves köménnyel

Ez a katolikus pap megvédte a pedofilokat egy olasz tévéműsorban