in

Bor mámor szerelem 15. rész videa – nézd meg online!

Újabb nagy sikerű romantikus sorozatot kínál hétköznap esténként a Duna. Január végétől a csatornán látható először hazánkban a Bor, mámor, szerelem (Búrlivé víno) című sorozat.

A hagyományos értékekre épült széria a romantika mellett erős drámai történeteket is kínál a közelmúlt közép-európai viszonyai között.

A szomszédos Szlovákia festői borvidékén játszódó széria két versengő bortermelő családról szól, akik gyűlölik egymást. A történet szerint Stanislav Rozner sikeres borászatot alapított, míg korábbi barátja és kollégája, Ivan Dolinsky anyagi gondokkal küzd, és úgy dönt, hogy eladja a borászatát. A családok történetében régi titok lappang:

2024.02.12., Hétfő 19:45 – 15. rész

Peter megpróbálja meggyőzni a riporternőt arról, hogy az irat hamis, valamint megkéri, hogy várjon még a riporttal. A riporternő hajlik rá, de végül Tóthék mégis meggyőzik, hogy minél előbb adásba kerüljön. Stanislav ragaszkodik a saját igazához, mi szerint semmi köze a Titkosszolgálathoz. A fiai hisznek neki, úgyhogy nyomozásba kezdenek. Első útjuk Ivanhoz vezet, de nem járnak sikerrel. Karin mégsem utazik Martinnal Prágába és majdnem lebuktatja magát, mert Karel rosszkor telefonál. Martin Vinnában marad és kibéreli a borászat egyik helyiségét, hogy orvosi rendelőt nyisson. Robo váratlanul betoppan Eváékhoz. Először csak egyedül, de később rendőri kísérettel és magával is viszi Laurát.

Sorozat ezen epizódja egyelőre nem érhetpő el a videa oldalán

Nézd meg – Bor mámor szerelem

The post Bor mámor szerelem 15. rész videa – nézd meg online! appeared first on Ingyenes nyereményjátékok, lottószámok, vetélkedők egy helyen.

A mi kis falunk 8. évad,13. rész videa – nézd vissza online

Bor mámor szerelem 12. rész videa – nézd meg online!