in

Bor mámor szerelem 13. rész videa – nézd meg online!

Újabb nagy sikerű romantikus sorozatot kínál hétköznap esténként a Duna. Január végétől a csatornán látható először hazánkban a Bor, mámor, szerelem (Búrlivé víno) című sorozat.

A hagyományos értékekre épült széria a romantika mellett erős drámai történeteket is kínál a közelmúlt közép-európai viszonyai között.

A szomszédos Szlovákia festői borvidékén játszódó széria két versengő bortermelő családról szól, akik gyűlölik egymást. A történet szerint Stanislav Rozner sikeres borászatot alapított, míg korábbi barátja és kollégája, Ivan Dolinsky anyagi gondokkal küzd, és úgy dönt, hogy eladja a borászatát. A családok történetében régi titok lappang:

2024.02.08., Csütörtök 19:45 – 13. rész

Martin az eljegyzése napján közli Ninával, hogy szereti őt. Robo megpróbálja Laura-t elrabolni az iskolából. Eva menti ki a karmaiból, ezért minden dolgát elhanyagolja a munkában, amiért Peter egyre dühösebb és figyelmezteti, hogy gondolja át az állását a cégnél. A prezentáció sikerül, Ingridnek és Ivan-nak hála. Tóth őrjöng, amiért összejött az üzlet. Vinco, a részeges munkás, beállít a céghez és megtámadja Ildikót, aki leüti egy üveg borral. Eva siet a segítségére. Ildikó, látva Eva önzetlenségét végül elhatározásra jut és felhívja a rendőrséget, hogy be szeretne menni, megváltoztatni a korábbi vallomását. Martin ismét nem tud beszélni Ninaval, így Karinnak végül sikerül rávennie, hogy térjenek vissza Prágába. Ďuro ismét randevút kér Ninatól, aki ezúttal igent mond neki.

Sorozat ezen epizódja egyelőre nem érhetpő el a videa oldalán

Nézd meg – Bor mámor szerelem

The post Bor mámor szerelem 13. rész videa – nézd meg online! appeared first on Ingyenes nyereményjátékok, lottószámok, vetélkedők egy helyen.

Bor mámor szerelem 10. rész videa – nézd meg online!

Bor mámor szerelem 15. rész videa – nézd meg online!