in

Bor mámor szerelem 11. rész videa – nézd meg online!

Újabb nagy sikerű romantikus sorozatot kínál hétköznap esténként a Duna. Január végétől a csatornán látható először hazánkban a Bor, mámor, szerelem (Búrlivé víno) című sorozat.

A hagyományos értékekre épült széria a romantika mellett erős drámai történeteket is kínál a közelmúlt közép-európai viszonyai között.

A szomszédos Szlovákia festői borvidékén játszódó széria két versengő bortermelő családról szól, akik gyűlölik egymást. A történet szerint Stanislav Rozner sikeres borászatot alapított, míg korábbi barátja és kollégája, Ivan Dolinsky anyagi gondokkal küzd, és úgy dönt, hogy eladja a borászatát. A családok történetében régi titok lappang:

Ivan meggyőződése, hogy Stanislav Rozner a család minden gondjának okozója. A két család közötti versengés és gyűlölet ellenére Martin, Rozner fia és Nina, Ivan lánya egymásba szeretnek. Szerelmük azonban erősebb, mint a leküzdhetetlennek látszó családi viszály, a sorozatos intrikák és bonyodalmak.

2024.02.06., Kedd 19:45 – 11. rész

Jakub elbúcsúzik nagyszüleitől, mert Brüsszelbe készül anyjával. Slávo elmegy Ivanhoz, hogy bocsánatot kérjen tőle, amiért elárulta őt és családjukat. Viera megkéri Martint, hogy ne találkozzon Ninával, hogy tisztábban láthassa az életét. Anna fejéből kipattan az ötlet, hogy Martin jelentkezzen a körzeti orvosi pozícióra. Miro Dorotától vár megoldást az orvos probléma megoldására. Stanislav még mindig nem tudja az igazat a Dolinsky borászat megvásárlásával kapcsolatban. Peter újabb határidős feladattal bízza meg Evat, de a nőt lefoglalják a lánya és Robo körüli gondjai. Martin nagy lépésre szánja el magát és megkéri Karin kezét. Igor felmond a borászatban, de Ivan kiáll mellette Peterrel szemben. Tóth és Ingrid Roboval szövetkezik.

Nézd meg – Bor mámor szerelem

The post Bor mámor szerelem 11. rész videa – nézd meg online! appeared first on Ingyenes nyereményjátékok, lottószámok, vetélkedők egy helyen.

A mi kis falunk 8. évad,13. rész videa – nézd vissza online

Bor mámor szerelem 12. rész videa – nézd meg online!