in ,

Babamama Expo 2014 November 14.-16.

278x162_babamama

Hurrá, ott a helyünk!

Újra megrendezésre kerül a Babamama Expo 2014-ben. November 14.-16.-ig mindenkit szeretettel vár a Papp László Sportaréna Budapesten. Cím: 1143 Stefánia út 2.

 BabaMama csak egy van, de szerencsére minden évben!

Idén már kilencedik alkalommal rendezik meg a legnagyobb baba-mama eseményent, november 14-15-16-án a Budapest Sportarénában!

Akár kismama, akár kisbabás szülő vagy, a BabaMama neked szól. Számtalan hasznos információt, ingyenes tanácsadást, nélkülözhetetlen baba- és kismama termékeket

és szórakoztató programot találhatsz a rendezvényen, mindezt kulturált és igényes környezetben.

Kényelmi szolgáltatásainkkal – mint a pihenő, pelenkázó, babaetető, szoptató – gondoskodunk róla, hogy semmi se zavarja a tájékozódást, és igazán otthon érezhesd magad.

Az esemény főtámogatója az OTP Lakástakarék pedig egy hatalmas élményparkkal gondoskodik a nagyobb testvérek szórakozásáról.

Az már csak hab a tortán, hogy rengeteg értékes nyereménnyel is várunk a babaszoba berendezéstől a babakocsin át a családi nyaralásig, kismamaként pedig őssejt szerződést is nyerhetsz! Érdemes tehát regisztrálnod, hogy részt vehess a nyereményjátékokban, és hírleveleinkkel mindig naprakész legyél

huncut_kek_szemek_189122_15116_n

Nyerj Te is, ehhez csupán regisztrálnod kell:

http://www.babamamaexpo.hu/regisztracio/

 A kiállítók között bemutatkoznak a legújabb bababútorok, babaápolási termékek, kismamaruhák, de itt vannak az őssejtbankok és a terhességi vitamint forgalmazó cégek is. A babakocsikat egy speciális „kalandpályán” lehet tesztelni, hogy kiderüljön, melyik birkózik meg legjobban a parkok kavicsos útjával, a lépcsőkkel vagy a kockakövekkel….

Idén is lesz kedvezményes helyszíni 4D ultrahang vizsgálat, melyre korlátozott számban előzetesen is lehet helyet foglalni az Expo weboldalán keresztül.

A színpadon divatbemutatók és tanácsadó előadások váltják egymást, de az Alma Zenekarral és több zenés produkcióval is találkozhattok!

Babamama Expóra váltható belépőjegyek 2.000 Ft értékben levásárolhatóak lesznek az eMAG.hu webáruház oldalán.

Minden belépőjegyünk tartalmazni fog egy egyéni kuponkódot, melyet a rendelés véglegesítése előtt, a kosárban lévő termékek listája alatt található mezőbe kell begépelnie ahhoz, hogy az adott kedvezményben részesülhessetek. Az ajándék kuponkód 2014. december 1. és 31. között használható fel, bármely termékre érvényes a Baba-Mama és Játékok termékcsoporton belül, és más kedvezménnyel is összevonható.

Ezzel csak nyerhetünk, fel a bundás kis cipőkkel és irány a BabaMama expo!

Világrekord: nyolc nap alatt két autót nyert

Tolvai Reni ilyen képpel sokkol minket….