in

Zárható kagyló homokozót keresel? Ezt nézd meg!

Kagyló homokozót keresel? Ezt nézd meg!

Gyakran nehéz a gyerekeket szórakoztatni, hiszen kíváncsiságuk egy helyen nem tart ki soká. Ezzel a multifunkcionális, kagyló alakú homokozóval ez gyerekjáték lesz.

A homokozó két részből áll, amelyből az egyik homokkal, a másik pedig  medencévé alakítható.

Ha a homokozót a kertben helyeznéd el, akkor a ponyva hatékony védelmet nyújthat a belső szennyeződések és az eső ellen. A méret és a tömeg nagyságából kifolyólag ez a homokozó lehetővé teszi a használatot erkélyeken és teraszon is.

Kagyló homokozó tetővel

A kék színű kagyló design a tengerpartot idézi, és a gyermekek fantáziáját sarkallja, miközben homokvárakat építenek vagy homokfürdőt vesznek.

A zárható homokozó kagyló strapabíró anyagból készült, így éveken keresztül szolgálja a gyermeki örömöket.

Kagyló homokozó

A nyár mindannyiunk számára a tengerpartot, a vizet idézi, a gyermekek pedig örömüket lelik a vízi játékokban és a homokozóban eltöltött időben.

A homokvárak emelése serkenti a gyermeki kreativitást és fejleszti a kézügyességet. Ezzel a homokozóval a saját erkélyen, teraszon vagy kertben is varázsolhatsz egy kis nyaralói hangulatot.

A homokozó könnyedén mozgatható, így igény szerint változtathatsz a helyszínen, legyen az árnyékos vagy napos terület. Így a gyermekek a szülői felügyelet mellett felszabadultan játszhatnak.

A Zárható kagyló homokozót keresel? Ezt nézd meg! bejegyzés először a Spórolj naponta! oldalon jelent meg.

Gyerek szőnyegek online rendelése, árak, infok

Csúszdák online rendelése, infok, árak