in

Zajlik a Cheetos nyereményjáték: Újra igazi játék a családnak

Cheetos

Október elsején elindult a Cheetos nyereményjáték – zajlik a Igazi játék a családnak.

Vásárolj legalább 1 db promóciós szalaggal ellátott Cheetost. Ha nyerő Playstation3 kupont találsz, vedd fel a kapcsolatot a szervezővel. A nyertes kupont ép állapotban őrizd meg.
A játék 2014. október elsején indul és 2014. december 31.-ig tart

Nyeremények:

50 db PS3
500.000 db maximum 50 g-os Cheetos. (A nyerő kupont a kijelölt üzletekben válthatod be a kiválasztott termékre.)

“Újra igazi játék a családnak” ELNEVEZÉSŰ NYEREMÉNYJÁTÉK RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA

1. A JÁTÉK SZERVEZŐJE

A Cheetos “Igazi játék a családnak!” elnevezésű nyereményjáték (“Játék”) szervezője aFővárosi Ásványvíz és Üdítőipari Zrt. (székhely: 1239 Budapest, Helsinki út 121-123.) (“Szervező”).

A Játék lebonyolításával összefüggő, annak végrehajtásával kapcsolatos feladatokat a Szervező által megbízott ügynökség, a 2 For Win Team Kft. (székhely: 2030 Érd Csér utca 54. (“Lebonyolító”) látja el.

2. A JÁTÉKBAN VALÓ RÉSZVÉTEL FELTÉTELEI

A Játékban kizárólag magyarországi lakó- vagy tartózkodási hellyel, valamint a magyar hatóságok által kiállított érvényes személyazonosító igazolvánnyal rendelkező, 18. életévét betöltött magyar állampolgár, cselekvőképes természetes személy (“Játékos”) vehet részt.

3. A JÁTÉK IDŐTARTAMA

A játék 2014. október 1-től 2014. december 31-ig tart.

4. A JÁTÉK MENETE

A promóciós időszak alatt a Szervező promóciós szalaggal ellátott termékeket, illetve limitált csomagolást bocsát ki, ebből 500 050 db termékben található azonnali nyerő kupon.

A Játékos a Játékba az alábbi módon pályázhat:

A játék időtartama alatt a résztvevő vásárol legalább 1 (egy) darab promóciós szalaggal ellátott Cheetost, vagy a promóciós időszak során elérhető limitált (chilis és nacho sajtos) promóciós Cheetost.

A termék megvásárlásával elfogadja a jelen játékszabályzatban (“Játékszabályzat”) írt valamennyi feltételt. (a továbbiakban együtt: “Pályázat”).

Amennyiben a játékos kupont talál a termékben, úgy megnyerte az egyik nyereményt. A Nyertes kizárólag a kuponon szereplő nyereményre nyújthatja be az igényét, a nyereményen változtatni semmilyen módon nem lehet.

A Játékos kizárólag a sértetlen kuponnal tudja átvenni az 500 000 db Cheetos egyikét a beváltóhelyeken.

Az 50 db “Playstation 3″ (ajándék játékkal – Little Big Planet 3) nyeremény esetén a Játékos köteles a nyerő kupont sértetlenül és olvasható módon megőrizni a nyeremény átadásáig, és a nyeremény átvételekor a Cheetos csapatnak ellenőrzésre átadni, ellenkező esetben elveszti a nyereményre való jogosultságát.

5. NYEREMÉNYEK, NYERTESEK ÉRTESÍTÉSE, NYEREMÉNYEK ÁTVÉTELE

Szervező a Játék időtartama alatt 500 050 darab nyerő kupont rejt el a promóciós szalaggal ellátott termékek csomagolásán belül, az alábbi megoszlásban:

* 50 db Playstation 3 (ajándék játékkal – Little Big Planet 3)

* 500 000 db Cheetos (a kijelölt üzletekben elérhető ízek közül maximum 50 g-os Cheetos)

Nyeremény másra át nem ruházható, és készpénzre nem váltható. Egy Játékos a Játék teljes időtartama alatt korlátlan számú nyereményre jogosult.

Az 500 000 db nyerő Cheetos kupont a nyertes 2014. október 1. és 2014. december 31. között tetszőleges mennyiségben válthatja be a kijelölt üzletekben elérhető ízek közül maximum 50 g-os Cheetosra. A nyertes az adott beváltóhelyen elérhető ízekből és kiszerelésből választhat maximum 50g-os terméket. A Szervező az esetleges ideiglenes teljes készlethiányért a felelősségét kizárja.

A beváltóhelyek pontos listája megtalálható a www.cheetos.hu oldalon. A Szervező a listában felsorolt beváltóhelyeken felül is nyithat eseti beváltóhelyeket.

A nyertes köteles a termék beváltásának pillanatában a kupont a kasszánál átadni. A nyerő kuponok egyedi kóddal ellátottak, amit a beváltóhelyek ellenőriznek. Fénymásolt kupont nem áll módunkban elfogadni.

Az 50 db nyerő “Playstation 3″ kupon megtalálása esetén a résztvevő az alábbi elérhetőségek valamelyikén veheti fel a kapcsolatot a szervezővel, jelezve a kupon meglétét:

  • 06-20-448-24-28
  • cheetos@2forwinteam.hu

Az 50 db “Playstation 3″ nyertesnek 2015. január 15-ig van lehetősége a nyereményéért jelentkezni, a fenti határidő lejárta után már nem érvényesítheti igényét a nyereményre.

A résztvevő köteles a szervezőnek e-mailben elküldeni a kuponon szereplő egyedi kódot, valamint személyes adatait (név, cím), és a kupont megőrizni a nyeremény átvételéig.

A nyeremény átvételének feltétele a sértetlen, eredeti kupon átadása a nyereményt kiszállító Cheetos csapatnak.

Az 50 db Playstation nyereményt a Szervező házhoz szállítja a fogyasztóknak a Cheetos csapat, vagy futárszolgálat segítségével.

A nyerés bejelentését követő 60 napon belül a szervező helyszínt, és időpontot egyeztet a Nyertessel, ahova kiszállítják a nyereményt, és ellenőrzik a nyerő kupont.

A kiszállítás legkorábbi időpontja 2014. december 1.

A Játékos téves adatszolgáltatásából eredően a Szervezőt és a Lebonyolítót semmilyen felelősség nem terheli.

6. ADÓZÁS

A Nyereményekhez tartozó esetleges SZJA fizetési kötelezettséget a Szervező viseli. Szervezőt a Nyeremények fentiek szerinti átadásán és adóvonzatuk kiegyenlítésén kívül további kötelezettség nem terheli.

A Nyeremények kézbesítésével járó költséget a Szervező viseli.

7. INFORMÁCIÓ A JÁTÉKRÓL

A Játékról részletes információk a www.cheetos.hu oldalon érhetők el

The post Zajlik a Cheetos nyereményjáték: Újra igazi játék a családnak appeared first on Nyereményonline.

Kattints ide a teljes cikkért!

: nyeremenyonline.hu

A csekk nyerő oldala – nyertes csekkek 2014.10.18-10.25.

Játsszon velünk és nyerjen páros belépőjegyet az Orchidea és bromélia kiállításra.