in

Vöröslencse krémleves kolbász chipsszel

Hozzávalók: 10 dkg vöröslencse só ízlés szerint bors ízlés szerint 1 kisebb darab gyömbér reszelve 1 fej hagyma 1 gerezd fokhagyma 1 sárgarépa 1 burgonya 10 dkg füstölt kolbász 1 kiskanál római kömény 3-4 szál korianderzöld 4 evőkanál olívaolaj 5-6 füstölt szalonnabőr (elhagyható) 1 ek keményítő 3 ek joghurt Elkészítése: A lencsét 3-4 órára beáztatjuk. […]

A Vöröslencse krémleves kolbász chipsszel bejegyzés először a Receptneked.hu – Kipróbált receptek képekkel jelent meg.

Kattints ide a teljes cikkért!

: http://receptneked.hu/levesek/voroslencse-kremleves-kolbasz-chipsszel/

Családi Titkok: A gázoló – 2.

Bemutatjuk a legördögibb kisbaba-nevetést