in

Vörösboros csülkös káposzta

Hozzávalók: 2 közepes kicsontozott csülök fél kg savanyú káposzta 2-4 dl vörösbor só bors pirospaprika gulyáskrém 2-3 nagyobb hagyma zsír Elkészítése: A csülköt jól átmossuk, és felkockázzuk. A káposztát (ha nagyon savanyú, akkor mossuk át) felaprítjuk, a hagymákat kockázzuk. Felhevítjük a zsírt, majd a hagymát megdinszteljük benne. Levesszük a tűzről, és megszórjuk paprikával. Hozzáöntjük a […]

A Vörösboros csülkös káposzta bejegyzés először a Receptneked.hu – Kipróbált receptek képekkel jelent meg.

Kattints ide a teljes cikkért!

: http://receptneked.hu/sertes/vorosboros-csulkos-kaposzta/

Világsztárokkal ünnepel a tíz éves Müpa

Lesz banki betétbiztosítási rendszer Kínában is