in

Vígmajális 2023 – infok, programok, jegyek, fellépők

Vígmajális 2023 – infok, programok, jegyek, fellépők.

Május 1-én 15 órakor meghirdetik a 2023/24-es évad programját, ezt követően színművészeik részleteket adnak elő többek közt olyan népszerű előadásokból, mint A Pál utcai fiúk, a 80 nap alatt a Föld körül, A diktátor vagy A nagy Gatsby. A zenés műsor második felében művészeik saját szerzeményei csendülnek fel.
Emellett kedvezményes jegyvásárlási lehetőségekkel, két könyvbemutatóval, dedikálással és vetítéssorozattal várnak minden kedves érdeklődőt, a legkisebbeknek pedig játékos foglalkozásokkal készülnek a gyereksarokban.
19 órától a VÍG125 koncert különleges kiadásával, egy exkluzív gálaesttel köszönti a 127 éves Vígszínház a 150 éves Budapestet.

Vígmajális részletes programja:

Vígszínház alagsori büfé
13 óra: Könyvbemutatók
Idén két színháztörténeti kiadványunk készült el:
Illyés Ákos: A 125 éves Vígszínház épületének története és
Fesztbaum Béla – Gellért-Robinik Péter: A Vígszínház 25 éve (1996-2021) című színházi albuma. A könyveket bemutatja: Radnóti Zsuzsa, Rudolf Péter, Illyés Ákos és Fesztbaum Béla. A programhoz kapcsolódóan könyvárusítás és dedikálás a helyszínen. A belépés díjtalan.

Kültéri programok a Ditrói Mór utcában
15 óra: Ünnepélyes évadhirdetés – Rudolf Péter igazgató ismerteti a 2023/24-es évad bemutatóit
15.30-17 óráig: Zenés műsor – Színművészeik részleteket adnak elő népszerű előadásainkból (80 nap alatt a Föld körül, A diktátor, Kabaré, A nagy Gatsby, A dzsungel könyve, A padlás, Kinek az ég alatt már senkije sincsen, A Pál utcai fiúk).
A műsor második felében összeállítást hallhatnak művészeink saját szerzeményeiből és egy különleges meglepetéssel is készülnek!
A koncert rendezője: Brasch Bence

14-17 óra között: Gyerekprogramok
Foglalkozások a gyereksarokban: lufihajtogatás, víg-tetkó készítés, arcfestés…

14-17 óra között: Dedikálás a színház főbejárata melletti teraszokon, jegy- és bérletárusítás, könyvárusítás, szelfigép. A kültéri programokra a részvétel díjtalan.

Vígszínház – nagyszínpad
19 óra: VÍG-BUDAPEST KONCERT

A gálaest rendezője: Fesztbaum Béla

A Vígmajális 2023 – infok, programok, jegyek, fellépők bejegyzés először a Spórolj naponta! oldalon jelent meg.

Százhalombatta Majális 2023 – infok, programok, jegyek, fellépők

Az örökség ára 1. évad, 145. rész magyarul videa – nézd meg online!