in

VB-selejtező: Magyarország-Lengyelország labdarúgás – online közvetítés

VB-selejtező: Magyarország-Lengyelország labdarúgás – online közvetítés.

Paulo Sousa szövetségi kapitány és a kapus Wojciech Szczesny is azt ígérte, hogy sokakat meg fog lepni a lengyel labdarúgó-válogatott, amely csütörtökön a magyarok elleni világbajnoki selejtezőmérkőzésen játszik majd először a portugál szakember irányításával.

A korábban Székesfehérváron is dolgozó szakvezető dinamikus futballt ígért, amelyben játékosai labdával és labda nélkül is intenzívek lesznek.

“Kollégámnak, Marco Rossinak ez már a 25. mérkőzése lesz a magyar válogatott élén, így a rivális koncepciója kiforrottabb, de ezt minőséggel ellensúlyozni tudjuk. Nyerni akarunk!” – fogalmazott szerdai sajtótájékoztatóján a januárban kinevezett 50 éves tréner. “Minél jobban beépül az új szemlélet a játékosok fejébe, idővel annál jobb teljesítmény várható. A játékosok nyitottak voltak az elképzelésekre”.

Szczesny arról beszélt, hogy nagyon intenzív három napon vannak túl, kedden például két edzésük is volt, egyiken a védekezésre, a másikon a támadásépítésre fordítottak figyelmet.

“Jerzy Brzeczeknek nem azért kellett távoznia, mert nem jó szakember. Mi nem játszottunk elég jól. Ezzel a felelősséggel kell futballoznunk. Bár engem jelöltek kezdő kapusnak, ami nagy megtiszteltetés, de ez önmagában még nem siker” – mondta a 30 éves futballista, aki csütörtökön ötvenedik alkalommal öltheti magára a címeres mezt.

A Juventus kapusa a magyarokról szólva kiemelte, hogy hat mérkőzés óta veretlenek, és amióta tavaly ősszel áttértek a háromvédős felállásra, sokkal hatékonyabb a játékuk.

“Nem mi vagyunk a favoritok a csoport megnyerésére, de szervezett játékkal lehet esélyünk” – utalt Szczesny arra, hogy a biztos részvételt jelentő első helyre az angolok pályáznak a legnagyobb sansszal.

A magyar és a lengyel válogatott csütörtökön 20.45-től a Puskás Arénában lép pályára a világbajnoki selejtezősorozat európai nyitányán

A Magyarország-Lengyelország összecsapást élőben megtekintheted az M4 Sporton és az m4sport.hu-n.

20:00 – Labdarúgás, vb-selejtező: Magyarország–Lengyelország

m4 sport live stream 1
m4 sport live stream 2

Dodo.hu – designban otthon

Ady Endre 10 legnépszerűbb verse – Hányat ismersz belőlük?