in

Vargányakrémleves pirított májas bruschettával

Hozzávalók: 25 dkg ízes vargánya 1 fej vöröshagyma 1 gerezd fokhagyma 1 evőkanál olívaolaj diónyi vaj,3 ek burgonyapehely, 5 dl tejszín (magas zsírtartalmú 5 dl zöldség alaplé,1 ek borecet,vagy bor 1dl só bors,finomra vágott petrezselyem,1 csipet kakukkfű. A feltétje: bruschetta csirkemáj néhány pirított vargánya gombafej Elkészítése: A vöröshagymát és fokhagymát apróra vágtam, a vargányát leöblítettem […]

A Vargányakrémleves pirított májas bruschettával bejegyzés először a Receptneked.hu – Kipróbált receptek képekkel jelent meg.

Kattints ide a teljes cikkért!

: http://receptneked.hu/levesek/varganyakremleves-piritott-majas-bruschettaval/

Bálint Antónia vérig sértődött, amiért megszólták alakját

Füstölt sajtos, joghurtos-tejfölös spagetti