in

ValóVilág 11 – élő közvetítés, online, live stream infok

ValóVilág 11 – élő közvetítés, online, live stream infok.

Újra kinyílnak a luxusbörtön kapui! Ne nézd, ha utálod a drámát!

November 20-án beköltöznek a villalakók a ValóVilág villájába, immáron a 11. alkalommal.

Elszánt szereplők lépnek újfent a Nagy Testvér birodalmába, hogy számtalan kihívással és fantasztikus izgalommal teli játék végén egyvalaki elmondhassa magáról: “Én vagyok az, aki mindent visz!”

Több hónap a villa falai közt, számtalan Párbaj, egy, mindent eldöntő Finálé. Ezek állnak egyelőre a 36 millió forintos fődíj és a mindenkit maga mögé utasító nyertes közé.

A ValóVilág11 (gyártó: Paprika Studios) játékosainak sorsa ismét a nézők kezében lesz mindvégig, hisz, ha valaki önszántából fel nem adja a játékot, akkor a Kiszavazó show-k alatt a nézők szimpátiájáért kell megküzdenie, hogy ő lehessen az, aki nem az utcára vezető ajtón távozik majd a stúdióból. A nézők ráadásul maguk is irányíthatják az eseményeket, hiszen több játék és próbatétel a nézői szavazások segítségével kerül kiválasztásra.

A ValóVilág11 játékosainak a legkülönfélébb feladatok során kell a legjobb eredményt elérniük, valamint mindennapi létük során megmutatva magukat a legkedveltebbé válniuk és nem utolsó sorban kitartani végig, mert itt valóban a Lét a Tét. Lesz itt ármány, dráma, feszültség, féltett titkok látnak napvilágot és borítékolhatóak a nagy egymásba gabalyodások is.

 

Úgyhogy csak az nézze, aki bírja a játszmákat, a titkokat és a drámát az esti összefoglalók és az élő show-k során, ahol Nádai Anikó és Puskás Peti várja a nézőket.

November 20-án a Beköltöző Show 21:00 órakor, összefoglaló minden este 22:00 órakor, BeleValóVilág 23:00 órától az RTL KETTŐN!

Valóvilág 11 online – Élő közvetítés, online, live stream infok

ValóVilág 11 közvetités
ValóVilág 11 online

Indul a 24 órás ValóVilág11 stream az RTL+ felületén!

A ValóVilág11 bevállalja: semmi sem marad titokban, ami odabent történik az látható lesz az RTL+ streaming-felületen.

Ne nézd, ha nem bírod a játszmákat

– az idei széria egyik szlogenje nem is lehetne beszédesebb. Hiszen azzal, hogy az RTL a beköltözéskor elindítja az RTL+ platformon a 24 órás online streamet, a rajongók valóban teljes mértékben részesei lehetnek az eseményeknek.

Az RTL+ ezzel azok számára nyújt állandó betekintési lehetőséget a ValóVilág11 játékosainak életébe, akik mindent tudni akarnak kedvenceikről, a történésekről és nem akarnak egyetlen apró momentumról sem lemaradni.

Az esti összefoglalókban és a BeleValóVilágban a legfontosabb események ültetik a nézőket a képernyők elé, míg a legnagyobb ValóVilág rajongóknak az RTL+ online stream-je nyújt napi 24 órás szórakozást, amellyel valós időben követhetik végig a játékosok útját a 36 millió forintig.

A VV11 rajongói az RTL+ streaming felületen a 24 órás streamet egy hónapig ingyen, majd 1990 Ft-os előfizetési díjért élvezhetik.

Dráma, játszmák és a kendőzetlen valóság az RTL+ egész napos VV11 streamjén a beköltözés napján, november 20-án 21:50-től!

The post ValóVilág 11 – élő közvetítés, online, live stream infok appeared first on Ingyenes nyereményjátékok, lottószámok, vetélkedők egy helyen.

Eurojackpot 46. heti nyerőszámai

Eurojackpot nyerőszámok fríss – az Eurojackpot november 22-ei nyerőszámai