in

Uborkatekercsek tzatzikivel töltve

Hozzávalók: 1 kígyóuborka 3 evőkanál tejföl 1 kiskanál mustár kevés só 1 evőkanálnyi friss!, aprított kaporlevél 1 csipet bors kevés só 1 csomag színtelen növényi zselatin Elkészítése: Az uborkát zöldséghámozóval egyenletes csíkokra vágtam. A közel azonos méretűeket különtettem a hengerekhez, a többit felcsíkoztam. (zsülienre) Az uborkát megsóztam (külön, a hengereknek valót is,) és 1 órát […]

A Uborkatekercsek tzatzikivel töltve bejegyzés először a Receptneked.hu – Kipróbált receptek képekkel jelent meg.

Kattints ide a teljes cikkért!

: http://receptneked.hu/salatak/uborkatekercsek-tzatzikivel-toltve/

Így még nem ünnepelték a király szülinapját

Tejfölös, babos krumplisaláta, medvehagymával és újhagymával