in

Uborkasaláta ünnepi tálalással

Hozzávalók: 4 kígyóuborka 3 egyforma méretű paradicsom só őrölt bors 3 ek extra szűz olívaolaj 1 ek almaecet 1 kk vágott kapor Elkészítése: 1 kígyóuborkát középen kettévágunk, közepéről zöldséghámozóval vékony, egyenletes szeleteket vágunk ki. A többit uborkagyalun legyaluljuk. A paradicsomokat középen kettévágjuk, alma magozóval, a kocsánya felől, és alulról kilyukasztjuk. A középen kettévágott uborkaszeleteket feltekerjük, […]

A Uborkasaláta ünnepi tálalással bejegyzés először a Receptneked.hu – Kipróbált receptek képekkel jelent meg.

Kattints ide a teljes cikkért!

: http://receptneked.hu/salatak/uborkasalata-unnepi-talalassal/

A Dal: nem találod ki, hogy készül a döntőre a Spoon – videó

Éden Hotel: Apolkának sürgősen távoznia kell