in ,

Top pasi hazugságok, légy résen!

Attól, mert egyes szituációkban nem mond igazat, még szeret. Egyszerűen csak sarokba szorítottad és hazugságra kényszerült, hogy a vitát elkerülje. De hogyan jöhetsz rá, mire is gondol ilyenkor valójában? Segítünk!

Top férfi hazugságok

 

„Nem akartalak felébreszteni.”

Ebben a kifogásban van némi igazság is. Amikor a késői pasi bulis ivászat után hazaérkezik a párod, nem akar felébreszteni a sörszagú leheletével. Persze, az elsődleges ok ilyenkor legfőképp abban rejlik, hogy nem akar egy papolást végighallgatni, azért mert jól érezte magát és többet ivott a kelleténél.

 

„Te bármit felvehetsz, remekül áll.”

Egy párkapcsolatban előbb vagy utóbb érkezik az a kínos pillanat is, amikor a férfinak szembe kell néznie ezzel a kérdéssel: „Kövérít ez a ruha?” Míg egyes férfiak a hallgatást választják és inkább kisomfordálnak a szobából, addig mások a fenti variánst hívják segítségül, ami minden, csak éppenséggel nem igaz…

„Csak azt néztem, milyen ronda a ruhája.”

Ha egy férfi megbámul egy másik nőt, ezt kedvese általában merényletként fogja fel. Egy rossz mondat és vége van. Ha azonban a fenti füllentést dobja be, nagy valószínűséggel megúszhatja a veszekedést.

 

„Nálam nem a mell az első.”

A nők nagy hangsúlyt fektetnek alakjukra, még ha a férfiak nem is hiszik ezt. Ha a konkurencia jobban „felszerelt” dekoltázzsal rendelkezik, mint te, a férfi „nem tehet mást”, minthogy, azt hazudja, hogy az igazi szépség belülről fakad.

 

„Dolgom van.”

Ez a legkedveltebb kifogás a pasi részéről, ha a számítógépen vagy a telefonján játszana, netezne vagy meccset nézne. Ez a kamuzás, eléggé fontosnak hangzik, hiszen kedvesünk sikeréről van szó és még nő is „pár centit” a szemünkben. (Ha nem jövünk rá, hogy füllentésen kaptuk.)  Plusz pontok szerzéséért, a férfiak megemlíthetik barátnőjüknek, hogy árleszállítás van a plázában, hátha kedve támad szétnézni a barátnőivel.

 

„ Eléggé igényes vagyok, ha az ételről van szó.”

Ez lefordítva azt jelenti: bármennyit fáradoznál, számára a legtöbb általad készített étel sem olyan, mint az, amit az édesanyja főz. És ha a mama nincs a közelben, elég nagy esély van a veszekedésre, vagy arra hivatkozik, eléggé finnyás, hogy nincs étvágya, vagy csak egyes speciális ételeket szeret (természetesen olyanokat, amelyeket te nem tudsz elkészíteni).

Hat éve nem talált párt, önmagát vette feleségül a lány!

Duciként is sikeresek