in

Töltött káposzta édesen, savanyún

Hozzávalók: 70 dkg darált hús 40 dkg füstölt szalonna 2 nagy vöröshagyma 1 marék rizs 1 kisebb fejes káposzta kb. 10 db savanyított káposztalevél 20 dkg savanyú káposzta füstölt comb (kb. 20 dkg) só bors pirospaprika 2,5-5 dl paradicsomlé Elkészítése: A vöröshagymát és a szalonnát felkockázzuk. Nagyobb serpenyőben a szalonnát megpirítjuk, ha ropogósra sült, kiszedjük […]

A Töltött káposzta édesen, savanyún bejegyzés először a Receptneked.hu – Kipróbált receptek képekkel jelent meg.

Kattints ide a teljes cikkért!

: http://receptneked.hu/egytaletelek/toltott-kaposzta-edesen-savanyun/

István elárulja a családját?

Eladta a Nestlé a neves magyar cégét