in

Töltött gombafejek májas, gombás, krémsajtos töltelékkel

Hozzávalók: 0,5 kg közepes nagyságú gomba 2 csirkemáj fél vöröshagyma 5 dkg bacon 10 dkg krémsajt só őrölt bors A panírozáshoz: teljes kiőrlésű liszt tojás rozsos zsemlemorzsa A sütéshez: étolaj Elkészítése: A csirkemájat és a gombaszárakat ledaráljuk, vagy nagyon apróra vágjuk. A hagymát és a bacont apró kockákra vágjuk. A bacont lepirítjuk, megdinszteljük rajta a […]

A Töltött gombafejek májas, gombás, krémsajtos töltelékkel bejegyzés először a Receptneked.hu – Kipróbált receptek képekkel jelent meg.

Kattints ide a teljes cikkért!

: http://receptneked.hu/husmentes/toltott-gombafejek-majas-gombas-kremsajtos-toltelekkel/

Megelevenedő rémálmok hozzák ránk a frászt az új horrorban – trailer

Út önmagunk megismeréséhez