in

The Voice 2023 szeptember 9-ei teljes adás- nézd meg online

The Voice 2023 szeptember 9-ei teljes adás – nézd meg online.

Miklósa Erika, Trokán Nóri, Curtis és Manuel elfoglalják helyüket a sorsfordító székekben, hogy a válogatókon eldöntsék, kik jussanak a csapatukba, majd a párbaj és a kiütés után az élő show-ba.

A válogatók során a coachok úgy választják ki a meghatározott számú versenyzőiket, hogy az első megmérettetésen nem látják, csak hallják őket, hiszen háttal ülnek a színpadnak, így csupán a fülükre és a megérzésükre tudnak hagyatkozni.

A versenyzőknek pedig elég lesz egy coachot meggyőzniük ahhoz, hogy toEvábbjussanak, ugyanis, ha az egyikük megfordul a versenyző felé, azzal automatikusan tovább is juttatta a csapatába.

Abban az esetben, ha többen megfordulnak, a versenyző választhat, kinek a csapatába szeretne kerülni. A válogatók alatt a The Voice műsorvezetője, Istenes Bence sem fog tétlenkedni, hiszen ő az, aki a színpad mögött faggatja a boldog vagy éppen csalódott jelentkezőket és hozzátartozóikat

A blokkolások szombat estéje volt a The Voiceban

Első körben Curtis nyomott rá a blokkoló gombra és blokkolta Manuel, aki teljesen összeomlott, amikor meglátta, hogy nem lobbizhat a fiatal rapperért.

A revans pedig nem váratott sokáig magára. Manuel azonnal tudta, mikor jött el az ideje annak, hogy Curtis megtudja milyen, amikor esélye sincs megszereznie egy kiváló versenyzőt.

A műsor ezen epizódja egyelrőe nem érhető el a videa oldalán.

Bővebb: The Voice 2023 2. adás

The post The Voice 2023 szeptember 9-ei teljes adás- nézd meg online appeared first on Ingyenes nyereményjátékok, lottószámok, vetélkedők egy helyen.

The Voice 2023 2. adás videa – nézd meg online

Konyhafőnök 10. évad 1. rész videa – nézd meg online