in

Testvérek 3. évad 25. rész videa – tartalom, nézd meg online

Testvérek 3. évad 25. rész videa – nézd meg online.

Veli és Hatice szeretetben nevelik négy gyermeküket, a 19 éves Kadirt, a 17 éves ikreket, Ömert és Asiye-t, valamint a 6 éves Emelt. Egy nap azonban Hatice rájön, hogy a főnöke az üzlettársa feleségével folytat viszonyt.

A szerencsétlen események sorozata folytatódik, és a négy testvér elveszíti édesanyját és édesapját is. Miközben szüleiket gyászolják, és próbálnak túlélni, nem is sejtik, hogy szüleik halálát apjuk egykori főnöke, Akif Atakul okozta.

A férfi, hogy fedezze bűneit, állást ajánl Kadirnak, és felveszi Ömert és Asiye-t a tulajdonában lévő magániskolába. A négy nehézsorsú testvér útja keresztezi a gazdagok gyermekeinek világát, ezzel pedig kiszámíthatatlan barátságok és lehetetlen szerelmek szövődnek a két teljesen más világból érkezett fiatalok között.

Testvérek

2023.09.11., Hétfő 15:40 – 3. évad, 25. rész

Berk vitát szít Asiye és Doruk között. Akif a legnagyobb titokban készül az ünnepségre a klubban, Ahmet és Nebahat tudta nélkül. Orhan boldogan ajándékozza meg unokahúgát, mit sem sejtve Gönül tettéről. A kampányrendezvény váratlanul végződik.

A sorozat ezen epizódja egyelőre nem érhető el a videa oldalán

Nézd meg az epizódokat itt – Testvérek Tv2

The post Testvérek 3. évad 25. rész videa – tartalom, nézd meg online appeared first on Ingyenes nyereményjátékok, lottószámok, vetélkedők egy helyen.

Konyhafőnök 10. évad 20. rész videa – nézd meg online

Testvérek 3. évad 26. rész videa – tartalom, nézd meg online