in

Testvérek 1. évad 45. rész videa – nézd meg online

Testvérek 1. évad 45. rész videa – nézd meg online.

Veli és Hatice szeretetben nevelik négy gyermeküket, a 19 éves Kadirt, a 17 éves ikreket, Ömert és Asiye-t, valamint a 6 éves Emelt. Egy nap azonban Hatice rájön, hogy a főnöke az üzlettársa feleségével folytat viszonyt.

A szerencsétlen események sorozata folytatódik, és a négy testvér elveszíti édesanyját és édesapját is. Miközben szüleiket gyászolják, és próbálnak túlélni, nem is sejtik, hogy szüleik halálát apjuk egykori főnöke, Akif Atakul okozta.

A férfi, hogy fedezze bűneit, állást ajánl Kadirnak, és felveszi Ömert és Asiye-t a tulajdonában lévő magániskolába. A négy nehézsorsú testvér útja keresztezi a gazdagok gyermekeinek világát, ezzel pedig kiszámíthatatlan barátságok és lehetetlen szerelmek szövődnek a két teljesen más világból érkezett fiatalok között.

Testvérek 1. évad 45. rész tartalom

A video egyelőre nem érhető el a videa oldalán

2022.12.19., Hétfő 15:40 – 1. évad, 45. rész

Ogulcan nagy reményekkel kezd bele a reklámiparba. Ömer felkeresi Suzan-t az irodájában, hogy válaszokat kapjon kérdéseire. Harika megjelenik a fészernél, hogy meggyőzze Ömer-t arról, hogy kerüljön tőle minél távolabb. Sengül elszólja magát Orhan előtt Ömer ügyével kapcsolatban. Doruk munkára jelentkezik, hogy szemmel tarthassa Asiye-t. Kadir és Melisa elkísérik Ogulcan-t a forgatására. Suzan csapdát készít elő Akif számára.

Nézd meg az epizódokat itt – Testvérek Tv2

 

The post Testvérek 1. évad 45. rész videa – nézd meg online appeared first on Ingyenes nyereményjátékok, lottószámok, vetélkedők egy helyen.

Összetört szívek 1. évad 62. rész videa – nézd online

Testvérek 1. évad 46. rész videa – nézd meg online