in

Testvérek 1. évad 27. rész videa – nézd meg online

Testvérek 1. évad 27. rész videa – nézd meg online.

Veli és Hatice szeretetben nevelik négy gyermeküket, a 19 éves Kadirt, a 17 éves ikreket, Ömert és Asiye-t, valamint a 6 éves Emelt. Egy nap azonban Hatice rájön, hogy a főnöke az üzlettársa feleségével folytat viszonyt.

A szerencsétlen események sorozata folytatódik, és a négy testvér elveszíti édesanyját és édesapját is. Miközben szüleiket gyászolják, és próbálnak túlélni, nem is sejtik, hogy szüleik halálát apjuk egykori főnöke, Akif Atakul okozta.

A férfi, hogy fedezze bűneit, állást ajánl Kadirnak, és felveszi Ömert és Asiye-t a tulajdonában lévő magániskolába. A négy nehézsorsú testvér útja keresztezi a gazdagok gyermekeinek világát, ezzel pedig kiszámíthatatlan barátságok és lehetetlen szerelmek szövődnek a két teljesen más világból érkezett fiatalok között.

Testvérek 1. évad 27. rész tartalom

2022.11.23., Szerda 15:40 – 1. évad, 27. rész

Kadir-t felkavarja, mikor az építkezésen apja nyomdokaiba lép. Akif balesete után visszatér a céghez, azonban Kenan utódjának személye meglepi Nebahatot. Berk gúnyos megjegyzéseivel felbosszantja Aybike-t, aki meggondolatlan kijelentéseket tesz a többiek előtt. Ogulcan nehezményezi, hogy Harika ridegen viselkedik vele. Sengül új pénzkeresési módot fedez fel.

A sorozat ezen epizódja egyelőre nem kerütt fel a videa oldalra

Nézd meg az epizódokat itt – Testvérek Tv2

Ez a cikk Testvérek 1. évad 27. rész videa – nézd meg online először a Retromuzsika.hu. oldalunkon jelent meg.

Tovább: Testvérek 1. évad 27. rész videa – nézd meg online

Testvérek 1. évad 25. rész videa – nézd meg online

Testvérek 1. évad 33. rész videa – nézd meg online